fbpx
Top
 

Recepten

 / Recepten

Van de pot gerukt

 • Af en toe ruk ik mij los van mijn potten en pannen en deel ik mijn recepten, mijn kennis en mijn enthousiasme met je.
  Wil je op de hoogte blijven van
  • workshops met open inschrijving
  • nieuwe recepten
  • evenementen waar ik aan deel neem
  • mijn nieuwste inzichten
  laat je dan ook even van je potten en pannen los rukken en vul je gegevens in.
Jantine Nederlof
Jantine Nederlof
11:18 24 Oct 16
De afsluiting van de Kinderboekenweek 2016 was mede door de kampvuurkok 1 groot feest! Alle kinderen mochten van klein (peuters) tot groot helpen met iets lekkers te bakken voor de ouders. Toen hij ook nog iets lekkers voor alle leerkrachten had gemaakt, kon onze dag niet meer stuk!Heel hartelijk bedankt namens ons allemaal!
Heleen de Boon
Heleen de Boon
14:42 07 Sep 18
Een super leuk teamuitje gehad. Heerlijk samen buiten koken en lekker gegeten. Bedankt kampvuurkok!
Mark Woodstoxx
Mark Woodstoxx
18:37 05 Feb 17
Een super kook en stook weekend gehad. Heerlijk gekookt en gezellig rond het vuur gekletst en gegeten.
Ik hoef een week niet meer te eten, denk ik, zo vol zit ik! Het was te leuk op het Naaldenveld! Dank je wel!
Tom de Winter
Tom de Winter
20:28 10 Jun 19
Keete Hale
Keete Hale
18:32 16 Jan 19
Wat een hele leuke manier om even op een hele andere manier bezig te zijn met elkaar. Echt genoten👍
Herman Tobe
Herman Tobe
20:25 15 Jan 17
De Kampvuur kok is het voor beeld van hoe de mensheid zou moeten zijn liefde vol /vrolijk/hulpvaardig/ en leerzaam .Zijn eten is altijd zalig maar ook een uitdaging voor de tong . een echte aan rader .
Meike Tanesha
Meike Tanesha
20:37 03 Apr 18
Afgelopen weekend heb ik een fantastische HIT gehad met de kampvuurkok. We hebben onder zijn leiding super lekkere dingen gemaakt (in de dutch oven) zoals verschillende broden, taarten en verse zalm. Ook hebben we een kijkje kunnen nemen bij de kinderworkshop, wat hij echt ontzettend leuk doet. Dus zeker een aanrader voor groepen kinderen! Arriën, ik heb genoten van jouw kennis en daarbij ben je een fantastisch mens! Dankjewel �
Afgelopen maandagavond hebben wij onwijs genoten van de Kampvuurkok tijdens ons teamuitje. Arrien heeft onwijs veel passie voor zijn werk, veel liefde voor eten en gezelligheid. Samen hebben we een geweldige avond gehad. Heerlijk koken boven het kampvuur op een fantastsiche plek in de natuur. Het eindresultaat wat TE GEK smaakte maakte de hele avond compleet. Wij raden het iedereen aan!! Arrien; tot ziens! Ons ga je nog wel eens vaker ontmoeten:)
Freek Verschuren
Freek Verschuren
15:10 22 Apr 19
goede uitleg op elk niveau en lekker eten...
Lisa Duurkoop
Lisa Duurkoop
20:48 08 Jan 18
Vandaag mochten we op BSO De Wilde Poema van Kinderopvang de Bilt de kampvuurkok verwelkomen. Wat een fantastische dag hebben we gehad! Van net 4-jarige kleuters tot 13-jarige pre-pubers...alle kids hebben genoten van het klaarmaken, koken en natuurlijk het opeten! Voor iedere leeftijdsgroep was er een activiteit. Bananenloempia’s maken, applecrumble, glutenvrij brood en glutenvrij pannenkoekjes en echte pizza-taart...en dat alles volgens ons voedingsbeleid én rekening houdend met alle allergieën! �Arrien is heel flexibel en voelt goed aan wat de behoefte van de groep is en sluit daar snel en goed op aan! Grappige liedjes, hout hakken, vuur maken zonder vuur...ook tijdens de ‘wachtmomentjes’ hebben de kinderen zich prima vermaakt.Wat ons betreft is de kampvuurkok echt een aanrader voor iedere BSO! En eigenlijk gewoon voor iedereen! Nogmaals bedankt voor deze topdag!Groetjes namens de pedagogisch medewerkers en kinderen van BSO de Wilde Poema
Ni Cole
Ni Cole
11:00 23 Jul 18
Met Bso kids een bezoek gebracht aan de kampvuurkok, echt een aanrader!!!Een zeer leuke belevenis voor kinderen. Zelf koken & bakken en het geheel word afgemaakt met spelletjes en liedjes onder gitaarbegeleiding. Er zijn vele mogelijkheden, deze kampvuurkok is erg veelzijdig dus aarzel niet, gewoon doen!
Geweldige avond gehad gisteren,netjes geregeld,bij ons teamuitje van dac Gorcum.
Jan Knoop
Jan Knoop
18:44 23 Jun 19
Heel leuk, relaxed èn lekker.Voor kinderen en volwassenen!
Heleen Verhoef
Heleen Verhoef
23:35 19 Jul 14
Ontzettend leuk. .En lekker! De kinderen uit onze buurt hebben het vanaf heel erg gezellig gehad en wij 's avonds ook!
Sanne De Jager
Sanne De Jager
14:34 03 Aug 17
Super gezellige & lekkere (voor mij) verrassing! Met de hele familie koken en eten is een top alternatief voor elke gelegenheid eigenlijk. Goed georganiseerd, heel duidelijk en gelukkig kan Arrien veel tegelijkertijd om alle minder geoefende keukenwondertjes uit de brand te helpen � De zalm aan de stok & het zelfgemaakte ijs zijn zeker echte showpaardjes! Super lekker gegeten en hele leuke foto's �
Carla Lukken
Carla Lukken
17:39 30 Oct 16
Wij hebben gisteren ons 12,5 jarig jubileum mogen vieren samen met de kampvuurkok en lieve familie en vrienden. We hebben heerlijke avond gehad en lekker gegeten.
Cora van Schaik
Cora van Schaik
17:57 09 Oct 16
In de boomgaard van de Heerlijkheid van Papendrecht kookte de personeelsvereniging van ETB de Noord met elkaar een (h)eerlijke uitgebreide maaltijd op het kampvuur van Arrien. Als toetje ijs uit de brandblusser met (h)eerlijke appelkruimel. Een dag om nooit meer te vergeten! Dank je wel Arrien!
Bart van den Belt
Bart van den Belt
10:35 22 May 19
Wat een geweldig bedrijfsuitje hebben we gehad met Arriën. Alles was goed verzorgd, het eten was heerlijk en het is gewoon een leuke vent om zo'n activiteit mee te doen. Aanrader als je eens iets anders wilt dan een stoffig zaaltje!(Translated by Google)What a great company outing we had with Arriën. Everything was well taken care of, the food was delicious and it is just a nice guy to do such an activity. Recommended if you want something different than a dusty room!
Dennis Kok
Dennis Kok
10:07 23 May 17
Iris van Driel
Iris van Driel
09:14 08 May 17
Eigenlijk kon Arriën afgelopen zaterdag niet i.v.m. zijn werk. Maar omdat het voor ons de enige optie was om op dat moment het vrijgezellenfeest te organiseren, heeft hij het toch kunnen regelen om tijd voor ons vrij te maken. Dat was al super! We hadden schitterend weer en Arriën had alles tot in de puntjes geregeld en voorbereid. Een betere outdoor cooking konden wij ons niet wensen en iedereen had het ook enorm naar zijn zin. De gerechten waren heerlijk, en leuk om met elkaar klaar te maken. Daarna hebben wij uiteraard genoten van het heerlijke maaltijd.Arriën, bedankt voor deze top(mid)dag en we hopen snel nog eens gebruik te maken van je diensten!
Laurens Verwijs
Laurens Verwijs
13:18 22 Mar 19
We hebben Arrien ontmoet in de Ardennen waar hij op de camping diverse workshops verzorgde! Super leuk om te leren wat je allemaal met een Dutch Oven kan! Arrien heeft een super leuke energie en verzorgd alles tot in de puntjes! Het is leuk om met elkaar bezig te zijn en aan het einde van de dag te genieten van een heerlijke maaltijd! Super ervaring!(Translated by Google)We met Arrien in the Ardennes where he gave various workshops at the campsite! Super fun to learn what you can do with a Dutch Oven! Arrien has a super cool energy and takes care of everything down to the last detail! It's nice to be working together and to enjoy at the end of the day a delicious meal! Super experience!
Brent van Straten
Brent van Straten
13:07 27 Apr 19
gisteravond een gezellige avond gehad met de kampvuurkok tijdens een robuuste mannen avond
Jeanette Dijk
Jeanette Dijk
09:52 15 Feb 17
Wat een kennis heeft arrien in huis, en met wat een passie kan hij dat vertellen. Een erg leuke workshop gehad, en veel geleerd over koken op en met kampvuur.
Superleuke dag gehad met collega's, en eerder al eens met onze gemeente, heel relaxt en heerlijk eten, goede uitleg. Aangestoken met het buiten-kook-virus!