fbpx
Top
 
 / Recepten

Van de pot gerukt

 • Af en toe ruk ik mij los van mijn potten en pannen en deel ik mijn recepten, mijn kennis en mijn enthousiasme met je.
  Wil je op de hoogte blijven van
  • workshops met open inschrijving
  • nieuwe recepten
  • evenementen waar ik aan deel neem
  • mijn nieuwste inzichten
  laat je dan ook even van je potten en pannen los rukken en vul je gegevens in.
Ni Cole
Ni Cole
11:00 23 Jul 18
Met Bso kids een bezoek gebracht aan de kampvuurkok, echt een aanrader!!!Een zeer leuke belevenis voor kinderen. Zelf koken & bakken en het geheel word afgemaakt met spelletjes en liedjes onder gitaarbegeleiding. Er zijn vele mogelijkheden, deze kampvuurkok is erg veelzijdig dus aarzel niet, gewoon doen!
Freek Verschuren
Freek Verschuren
15:10 22 Apr 19
goede uitleg op elk niveau en lekker eten...
Martijn Kuiken
Martijn Kuiken
19:16 05 Feb 17
Fantastisch kookweekend achter de rug onder de deskundige leiding van Arriën! Als je houdt van koken op houtvuur, gezelligheid en ouderwets eten en drinken rond een vuur met medescouts, kennissen, vrienden of wie dan ook, de kampvuurkok is een absolute aanrader. Thx Arriën!
Wendy van Rossum
Wendy van Rossum
15:43 22 Feb 17
Voor een actie van Scouting Nederland hebben we Arriën gevraagd om een heerlijke maaltijd voor ons te bereiden. Hij heeft dit uitstekend gedaan! Tijdens de maaltijd leer je ontzettend veel over koken met Dutch ovens en doordat je zelf ook aan de slag gaat kan het niet anders dat je enthousiast wordt over deze manier van koken. Arriën is een hele fijne man met een aanstekelijk enthousiasme, die iedereen graag wil helpen. Het was dankzij Arriën een geslaagde actie!
Belinda Biskop
Belinda Biskop
14:50 25 Feb 15
Ik heb afgelopen zaterdag een geweldige kookworkshop bij arriën gedaan tijden de koude regenachtige middag.Deze was helemaal geweldig met heerlijke recepten, vooral de stoofpot was heerlijk, we gaan elkaar dan ook zeker nog vaker tegen komen want ik kijk er naar uit om meer gerechten te bereiden in deze buitenkeuken op locatie.Arriën je bent een super gezellige top kok en we zien elkaar zeker weer Groetjes
Jeanette Dijk
Jeanette Dijk
09:52 15 Feb 17
Wat een kennis heeft arrien in huis, en met wat een passie kan hij dat vertellen. Een erg leuke workshop gehad, en veel geleerd over koken op en met kampvuur.
Lisa Duurkoop
Lisa Duurkoop
20:48 08 Jan 18
Vandaag mochten we op BSO De Wilde Poema van Kinderopvang de Bilt de kampvuurkok verwelkomen. Wat een fantastische dag hebben we gehad! Van net 4-jarige kleuters tot 13-jarige pre-pubers...alle kids hebben genoten van het klaarmaken, koken en natuurlijk het opeten! Voor iedere leeftijdsgroep was er een activiteit. Bananenloempia’s maken, applecrumble, glutenvrij brood en glutenvrij pannenkoekjes en echte pizza-taart...en dat alles volgens ons voedingsbeleid én rekening houdend met alle allergieën! �Arrien is heel flexibel en voelt goed aan wat de behoefte van de groep is en sluit daar... snel en goed op aan! Grappige liedjes, hout hakken, vuur maken zonder vuur...ook tijdens de ‘wachtmomentjes’ hebben de kinderen zich prima vermaakt.Wat ons betreft is de kampvuurkok echt een aanrader voor iedere BSO! En eigenlijk gewoon voor iedereen! Nogmaals bedankt voor deze topdag!Groetjes namens de pedagogisch medewerkers en kinderen van BSO de Wilde PoemaLees meer
Op zondag 21 mei heeft Arriën een geweldige bijdrage geleverd aan Let's Go Outdoor, een gratis toegankelijk outdoorevenement. Arriën was hierbij aanwezig om bezoekers kennis te laten maken met outdoor cooking. Niet als demonstratie maar door de bezoekers zelf aan het werk te zetten. Ook konden bezoekers bij Arriën terecht met al hun vragen. Zeer geslaagd, geheel naar wens en Arriën bood hiermee een meerwaarde voor Let's Go Outdoor.
Jacoba Ed
Jacoba Ed
12:01 02 Jun 15
Wat een gezellig feestje krijg je als je de kampvuurkok uitnodigt..toppertje
Aukje Bor-Stokroos
Aukje Bor-Stokroos
07:31 14 May 15
Super leuke samenwerking met Arriën. Hij het vuur en ik de kruiden. Deelnemers leren in een gezellige ontspannen sfeer de lekkerste gerechten maken op een vuur. Aanrader!!!
Daisy Stolk
Daisy Stolk
14:12 02 Oct 19
De kampvuurkok heeft ons op werk met de bewoners en familie een geweldige pizza party avond bezorgd. Het was fijn dat de kampvuurkok voor alles had gezorgd. Van begin tot eind was alles aanwezig incl. hele fijne gezellige begeleiding.
Opnieuw mochten we met groep 8 van de Anne de Vriesschool in Sliedrecht het hele kamp genieten van de kookkunsten en gezelligheid van de kampvuurkok. Het was weer top!! Bedankt!
Sanne De Jager
Sanne De Jager
14:34 03 Aug 17
Super gezellige & lekkere (voor mij) verrassing! Met de hele familie koken en eten is een top alternatief voor elke gelegenheid eigenlijk. Goed georganiseerd, heel duidelijk en gelukkig kan Arrien veel tegelijkertijd om alle minder geoefende keukenwondertjes uit de brand te helpen � De zalm aan de stok & het zelfgemaakte ijs zijn zeker echte showpaardjes! Super lekker gegeten en hele leuke foto's �
Twan Kloosterman
Twan Kloosterman
10:08 18 Apr 17
Wat een geweldige ervaring was dit. Wow. We hebben heerlijk gegeten en de vrijheid die ons geboden was om alle dingen te maken die we maar wilden, was echt immens prettig. Volgend jaar weer met de hele groep!!
Tim V. Opdorp
Tim V. Opdorp
21:29 22 Jan 17
Wat een passie voor het kampvuur koken heeft ariien . Het is een hele leerzame en gave workshop.
Siegurd van Leusen
Siegurd van Leusen
10:07 28 Oct 14
Arriën is een prachtmens vol enthousiasme! Altijd bereid om mensen het naar hun zin te krijgen door keihard te werken. Zijn passie voor koken straalt er van af en ik raad iedereen aan om een keertje mee te doen tijdens een kookarrangement van de Kampvuurkok!
Cindy de Graauw
Cindy de Graauw
18:52 16 Jul 19
We hebben vandaag genoten met alle kids van de bso!!! Echt een aanrader!!!Leerzaam leuk gezellig !!!
Jantine Nederlof
Jantine Nederlof
11:18 24 Oct 16
De afsluiting van de Kinderboekenweek 2016 was mede door de kampvuurkok 1 groot feest! Alle kinderen mochten van klein (peuters) tot groot helpen met iets lekkers te bakken voor de ouders. Toen hij ook nog iets lekkers voor alle leerkrachten had gemaakt, kon onze dag niet meer stuk!Heel hartelijk bedankt namens ons allemaal!
Meike Tanesha
Meike Tanesha
20:37 03 Apr 18
Afgelopen weekend heb ik een fantastische HIT gehad met de kampvuurkok. We hebben onder zijn leiding super lekkere dingen gemaakt (in de dutch oven) zoals verschillende broden, taarten en verse zalm. Ook hebben we een kijkje kunnen nemen bij de kinderworkshop, wat hij echt ontzettend leuk doet. Dus zeker een aanrader voor groepen kinderen! Arriën, ik heb genoten van jouw kennis en daarbij ben je een fantastisch mens! Dankjewel �
Dylan Bijl
Dylan Bijl
19:50 26 Nov 19
Leuk kookweekend gehad onder begeleiding van Arrien! Veel geleerd en gekookt. Zeker een aanrader als je van kamperen en (buiten)koken houdt!
Bart Jansens
Bart Jansens
15:05 25 Nov 19
Geweldige gast, die Arrien.En laat je niks wijs maken, we zijn GEEN concurrenten, wel vakgenoten en vrienden 👌
Cora van Schaik
Cora van Schaik
17:57 09 Oct 16
In de boomgaard van de Heerlijkheid van Papendrecht kookte de personeelsvereniging van ETB de Noord met elkaar een (h)eerlijke uitgebreide maaltijd op het kampvuur van Arrien. Als toetje ijs uit de brandblusser met (h)eerlijke appelkruimel. Een dag om nooit meer te vergeten! Dank je wel Arrien!
Nancy Kaal
Nancy Kaal
20:13 27 Jun 17
Afgelopen zondag heb je een zeer geslaagde pizza party verzorgd met een heerlijke Apple Crumble toe! Perfect voor teambuilding en een informeel samenzijn voor alle leeftijden.Mensen, kan dit iedereen aanraden. Met Arriën zijn er korte lijnen en je krijgt altijd snel een mailtje, appje of belletje. Denkt met je mee zodat het precies past bij jouw wensen en in ons geval de deelnemers en accommodatie. Echt top!Namens team deelnemers van de Rainbow Scouting dankjewel!!
Marsha Vlooswijk
Marsha Vlooswijk
20:03 11 Jun 18
Een fantastische outdoor cooking middag gehad. Gezellig met de familie gekookt en heerlijk gegeten. Super leuk om dit met de familie te doen, iedereen was enthousiast. Weer TOP geregeld Arrien. Nogmaals dank hiervoor !!! Fam.Vlooswijk
Jeroen Voorhaar
Jeroen Voorhaar
17:39 12 Oct 17
Een paar dagen voor het event belde ik Ariën op met de vraag of hij ons kon helpen met een uitdagende opdracht. Hierop werd meteen enthousiast gereageerd en dat we met een Engelse groep waren was geen probleem. Vervolgens op de dag zelf kwam hij met een kar onze locatie oprijden. Er werd snel alles klaar gezet en voor dat je het weet brand er al een mooie vuurtje. Ja dit gaat wel goed komen, de 25 jongeren +/- 17 jr. zijn aan de hand van recepten hun feestmaal aan het klaar maken. En dat bestond uit zalm, biefstuk, salade, bananen loempia's, apple crumble en nog veel meer lekkers. Met aan... het einde een het laten ontploffen van frisdrank flessen en ijs gemaakt van droogijs. Een waar spektakel. Echter, het geen wat mij het meest tevreden stelde was dat hij goed mee denkt. Als klant gaf ik aan wat de doelgroep was, de verwachte sfeer en de gevraagde ervaring. Hierop vroeg hij of hij evt. dingen mocht toevoegen zoals de bananen loempia's, het maken van ijs en een ander soort salade. Heel erg bedankt voor de goed en volledige service,JeroenLees meer
Volgende beoordelingen