fbpx
Top
 

Recepten

 / Recepten

Van de pot gerukt

 • Af en toe ruk ik mij los van mijn potten en pannen en deel ik mijn recepten, mijn kennis en mijn enthousiasme met je.
  Wil je op de hoogte blijven van
  • workshops met open inschrijving
  • nieuwe recepten
  • evenementen waar ik aan deel neem
  • mijn nieuwste inzichten
  laat je dan ook even van je potten en pannen los rukken en vul je gegevens in.
Dennis Kok
Dennis Kok
10:07 23 May 17
Jeroen Voorhaar
Jeroen Voorhaar
17:39 12 Oct 17
Een paar dagen voor het event belde ik Ariën op met de vraag of hij ons kon helpen met een uitdagende opdracht. Hierop werd meteen enthousiast gereageerd en dat we met een Engelse groep waren was geen probleem. Vervolgens op de dag zelf kwam hij met een kar onze locatie oprijden. Er werd snel alles klaar gezet en voor dat je het weet brand er al een mooie vuurtje. Ja dit gaat wel goed komen, de 25 jongeren +/- 17 jr. zijn aan de hand van recepten hun feestmaal aan het klaar maken. En dat bestond uit zalm, biefstuk, salade, bananen loempia's, apple crumble en nog veel meer lekkers. Met aan het einde een het laten ontploffen van frisdrank flessen en ijs gemaakt van droogijs. Een waar spektakel. Echter, het geen wat mij het meest tevreden stelde was dat hij goed mee denkt. Als klant gaf ik aan wat de doelgroep was, de verwachte sfeer en de gevraagde ervaring. Hierop vroeg hij of hij evt. dingen mocht toevoegen zoals de bananen loempia's, het maken van ijs en een ander soort salade. Heel erg bedankt voor de goed en volledige service,Jeroen
Ronald van den Belt
Ronald van den Belt
20:08 05 Feb 17
Edwin Biskop
Edwin Biskop
07:38 10 Oct 16
Een ongelooflijke gemotiveerde man die met passie voor lekker eten je overal bij betrekt en ervoor zorgt dat je zelf de heerlijkste recepten klaar maakt in dutchoven's
Gemma van Aken
Gemma van Aken
09:32 10 Jan 18
Tijdens een buitenkook event hebben wij het geluk gehad de kampvuurkok te ontmoeten. Mijn kids gingen mee om brood te bakken en nu nog krijg ik elke keer als ik brood met ze bak te horen hoe we het gist wakker moeten krijgen en een prachtig verhaal over hoe de temperatuur van het water gemeten kan worden door een baby aan zijn oren te houden!! Arriën, dank je wel voor de top uitleg en het enthousiast maken van mijn kinderen!
Gerben Groenenberg
Gerben Groenenberg
15:58 15 Jan 17
Afgelopen bushcraftweekend heeft Arriën eerlijk voor ons gekookt. Wij zijn al een paar jaar van de partij met onze bushcraft en survival shop De Basiszaak en zijn meestal gezellig druk met onze klanten waardoor er weinig tijd overblijft om voor het eten te zorgen. Dit was de eerste keer dat Arriën de maaltijden voor ons verzorgde en dat is zeer goed bevallen. Behalve dat wij nu niet aan het eten hoefde te denken hebben we ook nog eens een stuk beter gegeten dan anders! Lekkere verassende gerechten uit de Dutch oven en vers gerookt vlees uit een tentje! De volgende keer mag je weer op ons rekenen!
Cindy de Graauw
Cindy de Graauw
18:52 16 Jul 19
We hebben vandaag genoten met alle kids van de bso!!! Echt een aanrader!!!Leerzaam leuk gezellig !!!
Herman Tobe
Herman Tobe
20:25 15 Jan 17
De Kampvuur kok is het voor beeld van hoe de mensheid zou moeten zijn liefde vol /vrolijk/hulpvaardig/ en leerzaam .Zijn eten is altijd zalig maar ook een uitdaging voor de tong . een echte aan rader .
Mark Woodstoxx
Mark Woodstoxx
18:37 05 Feb 17
Een super kook en stook weekend gehad. Heerlijk gekookt en gezellig rond het vuur gekletst en gegeten.
Marsha Vlooswijk
Marsha Vlooswijk
20:03 11 Jun 18
Een fantastische outdoor cooking middag gehad. Gezellig met de familie gekookt en heerlijk gegeten. Super leuk om dit met de familie te doen, iedereen was enthousiast. Weer TOP geregeld Arrien. Nogmaals dank hiervoor !!! Fam.Vlooswijk
Aukje Bor-Stokroos
Aukje Bor-Stokroos
07:31 14 May 15
Super leuke samenwerking met Arriën. Hij het vuur en ik de kruiden. Deelnemers leren in een gezellige ontspannen sfeer de lekkerste gerechten maken op een vuur. Aanrader!!!
Belinda Biskop
Belinda Biskop
14:50 25 Feb 15
Ik heb afgelopen zaterdag een geweldige kookworkshop bij arriën gedaan tijden de koude regenachtige middag.Deze was helemaal geweldig met heerlijke recepten, vooral de stoofpot was heerlijk, we gaan elkaar dan ook zeker nog vaker tegen komen want ik kijk er naar uit om meer gerechten te bereiden in deze buitenkeuken op locatie.Arriën je bent een super gezellige top kok en we zien elkaar zeker weer Groetjes
Ontzettend goed georganiseerd en een heerlijke maaltijd als resultaat!! Een aanrader...
Mark Van Griensven
Mark Van Griensven
16:09 16 Oct 16
Vandaag hele leuke(en vroege) workshop gevolgd.Veel geleerd en lekkere dingen gemaakt.ToppertjeBedankt Arrien
Meike Tanesha
Meike Tanesha
20:37 03 Apr 18
Afgelopen weekend heb ik een fantastische HIT gehad met de kampvuurkok. We hebben onder zijn leiding super lekkere dingen gemaakt (in de dutch oven) zoals verschillende broden, taarten en verse zalm. Ook hebben we een kijkje kunnen nemen bij de kinderworkshop, wat hij echt ontzettend leuk doet. Dus zeker een aanrader voor groepen kinderen! Arriën, ik heb genoten van jouw kennis en daarbij ben je een fantastisch mens! Dankjewel �
Afgelopen maandagavond hebben wij onwijs genoten van de Kampvuurkok tijdens ons teamuitje. Arrien heeft onwijs veel passie voor zijn werk, veel liefde voor eten en gezelligheid. Samen hebben we een geweldige avond gehad. Heerlijk koken boven het kampvuur op een fantastsiche plek in de natuur. Het eindresultaat wat TE GEK smaakte maakte de hele avond compleet. Wij raden het iedereen aan!! Arrien; tot ziens! Ons ga je nog wel eens vaker ontmoeten:)
Tim V. Opdorp
Tim V. Opdorp
21:29 22 Jan 17
Wat een passie voor het kampvuur koken heeft ariien . Het is een hele leerzame en gave workshop.
Cora van Schaik
Cora van Schaik
17:57 09 Oct 16
In de boomgaard van de Heerlijkheid van Papendrecht kookte de personeelsvereniging van ETB de Noord met elkaar een (h)eerlijke uitgebreide maaltijd op het kampvuur van Arrien. Als toetje ijs uit de brandblusser met (h)eerlijke appelkruimel. Een dag om nooit meer te vergeten! Dank je wel Arrien!
Martijn Kuiken
Martijn Kuiken
19:16 05 Feb 17
Fantastisch kookweekend achter de rug onder de deskundige leiding van Arriën! Als je houdt van koken op houtvuur, gezelligheid en ouderwets eten en drinken rond een vuur met medescouts, kennissen, vrienden of wie dan ook, de kampvuurkok is een absolute aanrader. Thx Arriën!
Rob te Veldhuis
Rob te Veldhuis
20:22 15 Jan 17
Eén ster voor uitleg en instructie, één ster voor entertainment en de andere drie geef ik in opdracht van m'n smaakpapillen.
Freek Verschuren
Freek Verschuren
15:10 22 Apr 19
goede uitleg op elk niveau en lekker eten...
Emmanuel Perez
Emmanuel Perez
09:54 30 Mar 15
Ni Cole
Ni Cole
11:00 23 Jul 18
Met Bso kids een bezoek gebracht aan de kampvuurkok, echt een aanrader!!!Een zeer leuke belevenis voor kinderen. Zelf koken & bakken en het geheel word afgemaakt met spelletjes en liedjes onder gitaarbegeleiding. Er zijn vele mogelijkheden, deze kampvuurkok is erg veelzijdig dus aarzel niet, gewoon doen!
Jacoba Ed
Jacoba Ed
12:01 02 Jun 15
Wat een gezellig feestje krijg je als je de kampvuurkok uitnodigt..toppertje
Sanne De Jager
Sanne De Jager
14:34 03 Aug 17
Super gezellige & lekkere (voor mij) verrassing! Met de hele familie koken en eten is een top alternatief voor elke gelegenheid eigenlijk. Goed georganiseerd, heel duidelijk en gelukkig kan Arrien veel tegelijkertijd om alle minder geoefende keukenwondertjes uit de brand te helpen � De zalm aan de stok & het zelfgemaakte ijs zijn zeker echte showpaardjes! Super lekker gegeten en hele leuke foto's �