fbpx
Top
 

Recepten

 / Recepten

Van de pot gerukt

 • Af en toe ruk ik mij los van mijn potten en pannen en deel ik mijn recepten, mijn kennis en mijn enthousiasme met je.
  Wil je op de hoogte blijven van
  • workshops met open inschrijving
  • nieuwe recepten
  • evenementen waar ik aan deel neem
  • mijn nieuwste inzichten
  laat je dan ook even van je potten en pannen los rukken en vul je gegevens in.
KampvuurkokKampvuurkok"/>
Tom de Winter
Tom de Winter
20:28 10 Jun 19
Keete Hale
Keete Hale
18:32 16 Jan 19
Wat een hele leuke manier om even op een hele andere manier bezig te zijn met elkaar. Echt genoten👍
We vragen Ariën al enkele jaren op rij voor verschillende grote en kleine Bushcraftweekends in Vlaanderen. Hij geeft dan verschillende workshops. Telkens worden deze door de deelnemers zeer gesmaakt! Van kinderen tot volwassenen. Naast lekker koken en eten hoort er altijd heel veel sfeer en gezelligheid bij.
Yannick van Opdorp
Yannick van Opdorp
21:51 21 Jan 17
Vandaag met scouting regio west-Brabant een geweldige dag mogen beleven. Het was zeer leerzaam en voor al heel gezellig. Arriën en Vera bedankt!!
Gemma van Aken
Gemma van Aken
09:32 10 Jan 18
Tijdens een buitenkook event hebben wij het geluk gehad de kampvuurkok te ontmoeten. Mijn kids gingen mee om brood te bakken en nu nog krijg ik elke keer als ik brood met ze bak te horen hoe we het gist wakker moeten krijgen en een prachtig verhaal over hoe de temperatuur van het water gemeten kan worden door een baby aan zijn oren te houden!! Arriën, dank je wel voor de top uitleg en het enthousiast maken van mijn kinderen!
Ik hoef een week niet meer te eten, denk ik, zo vol zit ik! Het was te leuk op het Naaldenveld! Dank je wel!
Jacoba Ed
Jacoba Ed
12:01 02 Jun 15
Wat een gezellig feestje krijg je als je de kampvuurkok uitnodigt..toppertje
Jose Dokter
Jose Dokter
21:41 17 Sep 16
Bedrijfsfeestje gehad vanavond...super leuk en wat een heerlijk eten! Erg leuk om in groepjes eten te maken om vervolgens samen op te eten! Geweldig concept!
Jantine Nederlof
Jantine Nederlof
11:18 24 Oct 16
De afsluiting van de Kinderboekenweek 2016 was mede door de kampvuurkok 1 groot feest! Alle kinderen mochten van klein (peuters) tot groot helpen met iets lekkers te bakken voor de ouders. Toen hij ook nog iets lekkers voor alle leerkrachten had gemaakt, kon onze dag niet meer stuk!Heel hartelijk bedankt namens ons allemaal!
Joëlle Huiskes
Joëlle Huiskes
11:04 25 Jan 19
Heleen de Boon
Heleen de Boon
14:42 07 Sep 18
Een super leuk teamuitje gehad. Heerlijk samen buiten koken en lekker gegeten. Bedankt kampvuurkok!
Mark Van Griensven
Mark Van Griensven
16:09 16 Oct 16
Vandaag hele leuke(en vroege) workshop gevolgd.Veel geleerd en lekkere dingen gemaakt.ToppertjeBedankt Arrien
Stefan Slokkers
Stefan Slokkers
21:44 22 Jan 17
Daisy Ziel Stolk
Daisy Ziel Stolk
14:26 02 Oct 19
Samen met de bewoners en familie een geweldige pizza party gehad. Fijn dat de kampvuurkok iedereen er op een leuke manier erbij betrok. We hebben met zijn alle samen gewerkt met als eind resultaat heerlijke zelfgemaakte pizza's, salades en als toetje een appelcrumble met ijs. Het ijs maken gaat op een speciale manier wat zeker leuk is om eens gezien/ gedaan te hebben. Wij willen de kampvuurkok bedanken voor de gezelligheid en goede begeleiding van deze avond.
Rob te Veldhuis
Rob te Veldhuis
20:22 15 Jan 17
Eén ster voor uitleg en instructie, één ster voor entertainment en de andere drie geef ik in opdracht van m'n smaakpapillen.
Freek Verschuren
Freek Verschuren
15:10 22 Apr 19
goede uitleg op elk niveau en lekker eten...
Heleen Verhoef
Heleen Verhoef
23:35 19 Jul 14
Ontzettend leuk. .En lekker! De kinderen uit onze buurt hebben het vanaf heel erg gezellig gehad en wij 's avonds ook!
Cora van Schaik
Cora van Schaik
17:57 09 Oct 16
In de boomgaard van de Heerlijkheid van Papendrecht kookte de personeelsvereniging van ETB de Noord met elkaar een (h)eerlijke uitgebreide maaltijd op het kampvuur van Arrien. Als toetje ijs uit de brandblusser met (h)eerlijke appelkruimel. Een dag om nooit meer te vergeten! Dank je wel Arrien!
Bart van den Belt
Bart van den Belt
10:35 22 May 19
Wat een geweldig bedrijfsuitje hebben we gehad met Arriën. Alles was goed verzorgd, het eten was heerlijk en het is gewoon een leuke vent om zo'n activiteit mee te doen. Aanrader als je eens iets anders wilt dan een stoffig zaaltje!
Joyz Schoorl
Joyz Schoorl
20:06 29 May 17
Judith van Buuren
Judith van Buuren
18:23 31 Aug 18
Kampvuurkok (ook wel Arrien) in één woord: fenomenaal! Hij heeft op mijn bruiloft een hele dag gestaan met heerlijk eten (en fantastische geuren), een reuze gezellig humeur en sfeermakende decoratie. De gasten praten nog steeds na over hoe heerlijk het eten is wat hij heeft gemaakt, en de waardevolle toevoeging die hij was op onze mooie dag. Bedankt! 🙂
Joyce Stam
Joyce Stam
19:13 16 Jul 19
Vandaag hadden we op de BSO de kampvuurkok op bezoek. Wat een geweldige dag hebben we gehad! Hout hakken, vuur maken, popcorn maken en heerlijk pizza brood en breekbrood waar we van gesmuld hebben. Het maiskolf lied heeft nog lang nagegalmd op het plein.Arrien nogmaals bedankt voor de geweldige dag die we hebben gehad en hopelijk tot ziensWat ons betreft is de kampvuurkok echt een aanrader voor iedereen!
Dennis Kok
Dennis Kok
10:07 23 May 17
Gerben Groenenberg
Gerben Groenenberg
15:58 15 Jan 17
Afgelopen bushcraftweekend heeft Arriën eerlijk voor ons gekookt. Wij zijn al een paar jaar van de partij met onze bushcraft en survival shop De Basiszaak en zijn meestal gezellig druk met onze klanten waardoor er weinig tijd overblijft om voor het eten te zorgen. Dit was de eerste keer dat Arriën de maaltijden voor ons verzorgde en dat is zeer goed bevallen. Behalve dat wij nu niet aan het eten hoefde te denken hebben we ook nog eens een stuk beter gegeten dan anders! Lekkere verassende gerechten uit de Dutch oven en vers gerookt vlees uit een tentje! De volgende keer mag je weer op ons rekenen!
Ontzettend goed georganiseerd en een heerlijke maaltijd als resultaat!! Een aanrader...