fbpx

Webshop

Heb ik jou verder geholpen door mijn eten, kennis of recepten met je te delen, help mij dan ook verder en bestel je kookgerei via Dit is een affiliate link. Door via deze link iets aan te schaffen steun je me en help je mee deze website in de lucht te houden.https://moosecamp.kampvuurkok.nl. Als je via die link besteld krijg ik een kleine vergoeding.

Waarom zelf geen webshop? 
Na en tijdens de workshops willen mensen graag bepaalde zaken aanschaffen. Ik zou er een leuk centje mee bij kunnen verdienen maar ….. ik heb geen zin in het verkopen van spullen. Koken is mijn passie en daar weet ik alles van. Een winkel voeren is een vak apart.

Waarom Moosecamp?
Het korte antwoord: Moosecamp heeft een fysieke winkel waar je uitstekend geholpen wordt. 

 

Meer in detail:

Met Dit is een affiliate link. Door via deze link iets aan te schaffen steun je me en help je mee deze website in de lucht te houden.Moosecamp heb ik een samenwerking. Ik verwijs je graag door naar Sander, Roger, Roelien en Linda. Zij runnen een fantastische winkel en webshop in Zaltbommel. Ben je in de buurt dan staat de koffie daar altijd voor je klaar.

Waarom stuur ik mijn klanten naar Dit is een affiliate link. Door via deze link iets aan te schaffen steun je me en help je mee deze website in de lucht te houden.Moosecamp:

  • Ik krijg een kleine commissie als je via een link op mijn website naar Moosecamp gaat of als je in de winkel laat weten dat ik je gestuurd heb.
  • Ze hebben een uitgebreide collectie kookgerei waar zelfs ik af en toe bij sta te kwijlen.
  • Ze hebben een fysieke winkel waar je spullen vast kunt houden en koffie krijgt.
  • De service is uitstekend!

Behalve kookgerei heeft Dit is een affiliate link. Door via deze link iets aan te schaffen steun je me en help je mee deze website in de lucht te houden.Mooscamp je nog veel meer te bieden.

  • Dit is een affiliate link. Door via deze link iets aan te schaffen steun je me en help je mee deze website in de lucht te houden.Moosecamp heeft meest uitgebreide collectie Woolpower en Icebraker kleding in Nederland. Meer dan bijvoorbeeld Bever, Vrijbuiter en andere buitensport winkels.
  • Dit is een affiliate link. Door via deze link iets aan te schaffen steun je me en help je mee deze website in de lucht te houden.Moosecamp is gespecialiseerd in Tipitenten, beltenten en tent kachels. Ook hier in hebben ze een enorme collectie.

Online bestellen kan maar een bezoek aan de winkel, Veilingweg 1, 5301 KM, Zaltbommel is zeker de moeite waard. Koop je in de winkel, laat dan duidelijk weten dat je via kampvuurkok.nl komt, op die manier loop ik mijn commissie niet mis.

Andere winkels die ik aanbeveel zijn (op willekeurige volgorde):

Mis je een winkel in dit overzicht? Laat het me weten. 

Een overzicht van mijn uitrusting