fbpx
Top
 

Activiteiten

 / Activiteiten

Bedrijfsfeest, teamdag & teambuilding

Bedrijfsfeest, teambuilding & teamdag is een unieke belevenis. Elk bedrijf, groot of klein kan bij ons terecht. Samen gaan we aan de slag en bereiden we een fantastische maaltijd op en rond het vuur. Een belevenis waar men nog lang over na zal praten.

Samen kijken we naar de wensen van uw bedrijf en op basis daarvan stellen we een programma vast dat aansluit bij uw wensen.

De mogelijkheden qua menu zijn ongekend. Met een keur aan verse ingrediรซnten bereiden we een fantastische maaltijd. Gegarandeerd verst, gegarandeerd lekker, gegarandeerd leuk en 100% origineel.

Doordat we alles op houtvuur en primitief doen kunnen we op heel veel locaties aan de slag. Midden in het pos of op de parkeerplaats van uw bedrijf, een achtertuin of een terras, samen zoeken we naar de meest geschikte plek om uw activiteit tot een succes te maken.

Van advocatenkantoor tot loodgietersbedrijf, het lukt altijd een activiteit neer te zetten die aansluit bij uw wensen en budget. Neem vrijblijvend contact op om u te laten adviseren over de mogelijkheden.

Bruiloften

Bruiloften en andere feesten met eten bereid op en rond het vuur zorgen voor een unieke belevenis.

Met plezier zorgen wij er voor dat uw bruiloft een uniek en origineel festijn wordt met eten bereid op en rond het vuur. Gegarandeerd vers, gegarandeerd lekker, gegarandeerd leuk en 100% origineel.

Mooi opgemaakte tafels vol verse producten veranderen terwijl iedereen kan zien en ruiken (en proeven ๐Ÿ˜‰ ) wat er gebeurt in een fantastische maaltijd.ย  Alle zintuigen worden geprikkeld. Hele zijdes zalm garen langzaam naast het vuur, een keur aan ambachtelijke vers bereide salades, mooie stukken vlees of wild, vegan of vegetarisch, de mogelijkheden zijn eindeloos. Wat dacht u van vers gebakken appel crumble, warm geserveerd met uit de Dutch Oven geserveerd met ambachtelijk bereid ijs zorgen voor een onvergetelijke maaltijd waar men nog lang over na zal praten.

Bushcraft

Binnen de “Bushcraft-wereld” voel ik met echt thuis. Niet zo gek want daar haal ik veel van mijn technieken en vaardigheden vandaan.

Omgekeerd geldt dit ook. Als het gaat om koken op en rond het vuur heb ik een hoop kennis en vaardigheden in huis die ik graag met anderen deel. Dat kan in de vorm van heerlijk eten maar vooral in de vorm van allerlei workshops.

Met inmiddels meer dan 5 jaar ervaring in het geven van workshops outdoorcooking mag ik mezelf tot รฉรฉn van de experts rekenen en ben ik een graaggeziene gast op bushcraft evenementen in binnen en buitenland.

U kunt mij inhuren voor workshops, catering of een combinatie. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Jaap Boot, ooit mijn PL, nu voorzitter SN.

Scouting

Scouting draag ik een warm hart toe en dat is niet zo gek ….

Allerlei technieken en vaardigheden die ik als Welp, Scout en Rowan geleerd heb gebruik ik nog dagelijks als kampvuurkok. Ik ben er dan ook apetrots op een Scout te zijn en draag dat met plezier uit.

Zelf ben ik nog steeds lid bij de van Brederode groep in Papendrecht. Hier heb ik als “Lange Doener” jaren lang de Bevers gedraaid.

Mijn kookuitrusting is ruim meer dan de gemiddelde Scoutinggroep en als kampvuurkok heb ik scoutinggroepen een hoop te bieden. Bijvoorbeeld (maar niet alleen):

 • Samen met de jeugdleden koken en bakken. Of het nu gaat om Bevers, Welpen, Esta’s, Scouts of Pivo’s iedereen kan zich helemaal uit leven!
 • Een training voorย leiding-teams om hun koken op en rond het kampvuur op een hoger niveau te tillen. Hierbij kijken we niet alleen naar de diverse technieken maar ook kijken we hoe we met de diverse speltakken aan de kook kunnen. De Bevers hebben nou eenmaal andere behoeften dan de Scouts.
 • Gewoon lekker eten en gezellig samen koken als opening of afsluiting van het seizoen. Met de hele groep of met alleen leidingteam. Succes en fantastisch lekker eten verzekerd!
 • Fondswerving, verkoop een aantal couverts aan ouders of aan een sponsor.
 • Of het nu gaat om grote activiteiten zoals de HIT, of door Scouting Nederland georganiseerde activiteiten als “Laat je uitvragen” of “Let’s go Outdoor“, als Scout in hart en nieren vind ik het fantastisch om bij te dragen aan de zichtbaarheid (en eetbaarheid) van Scouting.

Informeer naar de mogelijkheden en schrik niet van de tarieven op de site als Scoutinggroep krijg je een korting en is er altijd wat te regelen. Zorg wel dat je op tijd boekt want mijn agenda is vaak erg snel vol.

Evenementen

Kampvuurkok heeft een ruime ervaring als het gaat om evenementen. Bij een evenement draait het om de belevenis van de gasten. Een kleine bijdrage als onderdeel van uw evenement, kinderopvang tijdens het evenement of een hoofdrol. Bij elk evenement is eten nodig.ย 

Eten dat live bereid wordt op en rond het vuur zorgt voor een unieke belevenis.
Bij een catering kunnen de gasten alles zien, ruiken en proeven of indien gewenst maken we alles samen met de gasten klaar en koken we in workshop vorm.

Wat u ook kiest, het is gegarandeerd vers, gegarandeerd leuk, gegarandeerd lekker en 100% origineel.

Wilt u tevreden volwassenen, zorg dan dat de kinderen zich goed vermaken en laat mij met de kinderen samen koken en bakken. Succes verzekerd bij jong en oud. Het enige probleem is dat de kinderen niet meer naar huis willen omdat ze het zo naar hun zin hebben.

Feesten en Familiedagen

Een geslaagd feest of een geslaagde familiedag moeilijk? Wel nee, koken op en rond het kamvuur is een geweldige activiteit en een leuke belevenis voor iedereen.

Er is voldoende gelegenheid elkaar te ontmoeten en samen bereiden we een fantastische maaltijd op en rond het vuur. Gegarandeerd vers, gegarandeerd lekker, gegarandeerd leuk en 100% origineel.

Zoek maar eens een middag vullende activiteit die geschikt is voor kinderen en voor ouderen waarbij het voor iedereen echt leuk is om mee te doen.

Van peuters en kleuters tot senioren op leeftijd, aan het vuur is er voor iedereen wat te doen en te beleven.

Kinderen

Met kinderen koken in Dutch Ovens op en rond het vuur met is een fantastische belevenis.

Samen met de kinderen koken en bakken we van alles. Zoete waren als Brownies, Coca-Cola-taart of Marshmallow-taart of juist hartig en gezond. Met kinderen koken is echt รฉรฉn groot feest, gegarandeerd leuk, gegarandeerd vers, gegarandeerd lekker en 100% origineel.

De mogelijkheden zijn eindeloos:

 • Een kinderfeestje
 • Catering tijdens school of jeugdkamp
 • Kinderactiviteit tijdens een evenement
 • Een BSO activiteit
 • Een school uitje

Iedereen die kan lopen is welkom in mijn keuken. De allerkleinsten het liefst met begeleiding.

Door een kind zelf te laten helpen met koken beleeft een kind het eten heel anders. Overal met je handen in, alles zelf voelen, zelf ruiken en zelf proeven. De betrokkenheid bij het eten is groot op deze manier. Hierdoor gebeurt er iets unieks. Elke kleine stap wordt bekrachtigd met met complimenten. Hierdoor leren ze een hoop en groeit het zelfvertrouwen. En de maaltijd ….. alles wat je zelf gemaakt hebt is lekker en natuurlijk moet dat geproefd worden.

CJP Cultuurkaart

Kampvuurkok is CJP Cultuurkaart-acceptant. Scholen kunnen vanuit het schoolbudget of klassikaal tegoed de speciaal voor middelbare scholen ontwikkelde workshop “Koken, vuren & Culturen” boeken. In deze workshop ervaren de leerlingen hoe het is om eten te bereiden met primitieve middelen.

Hier in Nederland kookt inmiddels vrijwel iedereen op gas of elektrisch. 100 jaar geleden was dat anders. In deze workshop kunnen kiezen om teug in de tijd te gaan en besteden we aandacht aan koken zoals dat vroeger ging.ย  Bijvoorbeeld met recepten uit het boekje “Wittebrood in Rode Wijn” van Diana Bubois. Hierin wordt het leven en eten van Desiderius Erasmus beschreven. De recepten uit zijn tijd Liefkoeken, Hoerewindjes, Kweeperentaart of Gespleten Nonnen zijn een fantastische manier om eens op een andere manier met ons cultureel erfgoed bezig te zijn.

Een andere optie is om niet terug te gaan in de tijd maar juist te kijken naar andere Culturen. Ook vandaag de dag wordt er op veel plaatsen op en rond het vuur gekookt. Wat heeft een Taco uit Mexico, te maken met een Naanbrood uit India of met het platbrood van Native Americans?

De Hangi (Maori), Barapen, (Papoea’s), Rosvopaisti (Mongoliรซrs) zijn allemaal vormen van koken in een kuil. Koken in een kuil komt in heel veel culturen voor. Maar waarom doen ze dat eigenlijk en hoe doen ze dat?

Andere optie is meer kijken naar de technische kant. Leer wat het gieten van kerkklokken in Nederland te maken heeft met de Dutch Oven, het favoriete kookgerei van de eerste Europeanen die naar Amerika vertrokken.

Afhankelijk van het niveau en de leeftijd van de leerlingen bepalen we vooraf in onderling overleg de opzet en de doelstellingen van de workshop. Dat kan heel praktisch en ervaringsgericht zijn of juist zeer verdiepend met naast de praktijk een gedegen dosis theorie.

De workshop “Koken vuren en Culturen” is speciaal ontwikkeld voor middelbare scholen en kost op vertoon van CJP Cultuurkaart โ‚ฌ 15,- per persoon. Zonder CJP Cultuurkaart kost deze workshop โ‚ฌ 20,- per persoon.

Met je CJP Cultuurkaart krijg je op al onze activiteiten een korting van โ‚ฌ 2,50! Deze korting kan niet gecombineerd worden met andere kortingen.

Meer weten, neem vrijblijvend contact op.

Facebook Posts

6 dagen geleden

De keuken van Wendelien
Deze week ging ik vrijwilligers werk doen ik ging gewoon een middagje koken met de kampvuurkok . Kampvuurkok de naam zeg het al alles op vuur en in de Dutch oven kooltjes onder de gietijzeren pan en kooltjes op het deksel .
Je kan dat wel die vrienden van Facebook ......... die dan een oproep doen om mensen die een middagje willen helpen voor een video en film opname . Nou ben ik niet zo fotogeniek maar ik melde me eigen toch aan .
Het was de bedoeling dat wij hielpen koken terwijl er gefilmd werd , want er kwamen savonds nog wat genodigde gasten die kwamen alles lekker op eten . Was een super gezellige en vooral leerzame middag / avond . En terwijl de avond tegen het einde liep kwam ik erachter dat wij ook zon mooie pan onder in het keuken kastje hebben staan 1 waar kooltjes onder kunnen en kooltjes op het deksel dus kunnen wij ook Dutch oven koken .

Deze week ging ik vrijwilligers werk doen ik ging gewoon een middagje koken met de kampvuurkok . Kampvuurkok de naam zeg het al alles op vuur en in de Dutch oven kooltjes onder de gietijzeren pan en kooltjes op het deksel .
Je kan dat wel die vrienden van Facebook ......... die dan een oproep doen om mensen die een middagje willen helpen voor een video en film opname . Nou ben ik niet zo fotogeniek maar ik melde me eigen toch aan .
Het was de bedoeling dat wij hielpen koken terwijl er gefilmd werd , want er kwamen s'avonds nog wat genodigde gasten die kwamen alles lekker op eten . Was een super gezellige en vooral leerzame middag / avond . En terwijl de avond tegen het einde liep kwam ik erachter dat wij ook zo'n mooie pan onder in het keuken kastje hebben staan 1 waar kooltjes onder kunnen en kooltjes op het deksel dus kunnen wij ook Dutch oven " koken " .
... Meer bekijkenMinder bekijken

3 weken geleden

Kampvuurkok
Ed en Willem bever zijn lekker los gegaan.

Ed en Willem bever zijn lekker los gegaan. ... Meer bekijkenMinder bekijken

Opmerking plaatsen op Facebook

Ik ben geen echte bivvi man, meer een hangmat slaper. Wordt lastig met die vallende bomen.

Het wordt een plaag, die mega ratten... ๐Ÿ˜‚

Je kunt wel lekker je bivvy kwijt

3 weken geleden

Kampvuurkok

Wandelen. De Ardennen. Fantastisch weer en een prachtige omgeving. ... Meer bekijkenMinder bekijken

3 weken geleden

Kampvuurkok
Een heerlijke combinatie van groenten in de #dutchoven #recipe op kampvuurkok.nl. Fotocredits #mevrouwkiek #outdoorcooking #healthyfood #whatsfordinner #taste #instadaily

Een heerlijke combinatie van groenten in de #dutchoven #recipe op kampvuurkok.nl.

Fotocredits #mevrouwkiek #outdoorcooking #healthyfood #whatsfordinner #taste #instadaily
... Meer bekijkenMinder bekijken

3 weken geleden

Kampvuurkok
De onderkant van de tarte tatin, echt prachtig gelukt. ๐Ÿ”ฅ๐Ÿฅ˜๐Ÿ˜ #kampvuurkok #dutchovencooking #dutchoven #outdoorcooking

De onderkant van de tarte tatin, echt prachtig gelukt. ๐Ÿ”ฅ๐Ÿฅ˜๐Ÿ˜

#kampvuurkok #dutchovencooking #dutchoven #outdoorcooking
... Meer bekijkenMinder bekijken

4 weken geleden

Kampvuurkok
Buiten spelen ... altijd leuk! #dutchovencooking #outdoorcooking #castiron #castironcooking #kampvuurkok

Buiten spelen ... altijd leuk!

#dutchovencooking #outdoorcooking #castiron #castironcooking #kampvuurkok
... Meer bekijkenMinder bekijken

Opmerking plaatsen op Facebook

En het resultaat van het buiten spelen is?????

4 weken geleden

Kampvuurkok
Experiment geslaagd. Binnenkort weer een nieuw recept op kampvuurkok.nl. #dutchoven #dutchovencooking #outdoorcooking #kampvuurkok

Experiment geslaagd. Binnenkort weer een nieuw recept op kampvuurkok.nl.

#dutchoven #dutchovencooking #outdoorcooking #kampvuurkok
... Meer bekijkenMinder bekijken

Opmerking plaatsen op Facebook

Krijg gelijk trek

Is het lekker

4 weken geleden

Kampvuurkok
Experimentje, hopelijk rolt er straks een mooi nieuw recept uit .... #kampvuurkok #dutchoven #outdoorcooking

Experimentje, hopelijk rolt er straks een mooi nieuw recept uit ....

#kampvuurkok #dutchoven #outdoorcooking
... Meer bekijkenMinder bekijken

Opmerking plaatsen op Facebook

kaas er in en spek erom heen folie en dan op het vuur of inde pan

Ben benieuwd! ๐Ÿ˜€

1 maand geleden

Kampvuurkok

Van wie kan ik een hele grote paella pan lenen. Ik wil met de Pasen voor 400 man een taart bakken en heb hier twee zo groot mogelijke paella pannen voor nodig. Liefst รฉรฉn van 80 cm en รฉรฉn van 90 cm

#durftevragen

Taggen en delen mag natuurlijk ๐Ÿ˜‰
... Meer bekijkenMinder bekijken

Opmerking plaatsen op Facebook

Als je er een rit naar Heiloo voor over hebt kan ik er morgen twee meenemen uit België๐Ÿ˜…

Is Weert een optie?

Partents in Hardinxveld verhuurt ze weet ik

Elselien De Zaaijer-van Vilsteren, zit dit ook in je assortiment .

1 maand geleden

Kampvuurkok
INMIDDELS HELEMAAL VOORZIEN. Bedankt voor alle reacties. Mocht je op de reservelijst willen kun je mailen maar er staan al drie mensen op reserve. Gezocht, 3 mensen die het leuk vinden 11 april gezellig met me aan de kook te gaan in Ottoland. Samen maken we een flink aantal gerechten. Er is ruimte voor kennisoverdracht maar het zal geen echte workshop zijn. We starten begin van de middag met koken. Hier worden filmopnames van gemaakt. Het primaire doel is de filmshoot. Rond 18:30 sluiten we af met een fantastisch diner. Hiervoor nodigt de filmmaker Tupilak Studio en ik zelf elk 10 relaties uit. Natuurlijk eten jullie als helper ook mee en mocht je je partner aan willen laten schuiven dan kan dat. Mee doen? Stuur me een mailtje. Er zijn geen kosten aan verbonden.

INMIDDELS HELEMAAL VOORZIEN. Bedankt voor alle reacties. Mocht je op de reservelijst willen kun je mailen maar er staan al drie mensen op reserve.

Gezocht, 3 mensen die het leuk vinden 11 april gezellig met me aan de kook te gaan in Ottoland.

Samen maken we een flink aantal gerechten. Er is ruimte voor kennisoverdracht maar het zal geen echte workshop zijn. We starten begin van de middag met koken. Hier worden filmopnames van gemaakt. Het primaire doel is de filmshoot.

Rond 18:30 sluiten we af met een fantastisch diner. Hiervoor nodigt de filmmaker Tupilak Studio en ik zelf elk 10 relaties uit.

Natuurlijk eten jullie als helper ook mee en mocht je je partner aan willen laten schuiven dan kan dat.

Mee doen? Stuur me een mailtje. Er zijn geen kosten aan verbonden.
... Meer bekijkenMinder bekijken

Opmerking plaatsen op Facebook

Zijn deze begin 2020 ook helemaal volzet?

Marlies Ten Brink echt iets voor jou!

Evelien van der Meer

Melanie Elesen... het is een stukje rijden...

Pauline Alberti ?

Dat ziet er geweldig uit Arriën!

Caroline de Jong ๐Ÿ˜‰

Marlies Ten Brink zullen we?

David wil niet op de film ๐Ÿ˜‚ succes Arrien, wat een gave tenten heb je staan, die had ik nog niet gezien! Janella Kasteleijn wat voor jou? ๐Ÿ˜Š

Joep?

Frank Breedijk

Matthias wat voor jou?

Williams Van de Klok!

Raymond Keulen Diana Keulen-van Der Linden Marco van Knippenberg

Hoi. Dit lijkt mij super om te doen. Heb ervaring met in een DO koken. Hoor het wel, laat maar weten of je nog meer info wil.

Arjan Lukken iets voor jou ?

2 maanden geleden

Kampvuurkok
Voorbereidingen voor een nieuw recept. En heerlijke groentestoof met venkel. Nu een preview, binnenkort het hele recept! #dutchoven #kampvuurkok #vegan

Voorbereidingen voor een nieuw recept. En heerlijke groentestoof met venkel. Nu een preview, binnenkort het hele recept!

#dutchoven #kampvuurkok #vegan
... Meer bekijkenMinder bekijken

Opmerking plaatsen op Facebook

Lekker venkel, ik ben benieuwd

Ziet er heerlijk uit๐Ÿ˜

2 maanden geleden

Kampvuurkok
Fotos van Mevrouw Kiek zeggen meer dan 1000 worden.

Foto's van Mevrouw Kiek zeggen meer dan 1000 worden.Afgelopen zomer stonden vriendlief en ik met de tent op een camping in de Ardennen. De Kampvuurkok gaf daar een workshop ‘Bakken in de Dutch Oven’. We deden mee, maakten een heerlijke brownie in een Dutch Oven, hadden een superleuke klik met kok Arriën en ‘s avonds zaten we samen met hem voor onze tent. Zo tof! En nu mocht ik gisteren voor hem fotograferen! Grappig hoe het soms kan lopen.
Zoek je nog iemand voor je feestje? Vraag Arriën, outdoor cooking is zo leuk! ๐Ÿ‘จ‍๐Ÿณ
... Meer bekijkenMinder bekijken

2 maanden geleden

Martijn Dingjan

Hoi Arien, bedankt voor alle recepten, afgelopen weekend een superleuk kookweekend gehad met de explorers van scouting Baden-Powell uit Roosendaal. ... Meer bekijkenMinder bekijken

Opmerking plaatsen op Facebook

Goed te horen en graag gedaan! Toch wel buiten gekookt hé ;')

2 maanden geleden

Kampvuurkok
Wat krijg je een mooie fotos als je @mevrouwkiek uitnodigt. Gisteren een shoot gedaan, vandaag even een preview.

Wat krijg je een mooie foto's als je @mevrouwkiek uitnodigt. Gisteren een shoot gedaan, vandaag even een preview. ... Meer bekijkenMinder bekijken

Opmerking plaatsen op Facebook

Benieuwd naar de foto's!

2 maanden geleden

Kampvuurkok
Druk met voorbereiden van morgen. Tupilak Studio komt morgen een shoot doen voor een promotiefilm. Prachtig weer in het vooruitzicht. Mijn familie en vrienden als figuranten en daarnaast ook nog eens mijn vrouw 25 jaar aan mijn zij.

Druk met voorbereiden van morgen. Tupilak Studio komt morgen een shoot doen voor een promotiefilm. Prachtig weer in het vooruitzicht. Mijn familie en vrienden als figuranten en daarnaast ook nog eens mijn vrouw 25 jaar aan mijn zij. ... Meer bekijkenMinder bekijken

Opmerking plaatsen op Facebook

goh, hartstikke leuk zeg! ๐Ÿ™‚

klinkt als een prettige combi van het nuttige(n) en het aangename ๐Ÿ™‚

Van harte gefeliciteerd, fijne dag๐ŸŽ‰

En wij maar denken dat we voor de gezelligheid uitgenodigd waren ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚

Joh..wat leuk!! ๐ŸŽฌ Genieten met Corine & en familie !

Gefeliciteerd๐Ÿ’–

3 maanden geleden

Kampvuurkok
Een nieuwe transporter, 4 wiel aangedreven met dank aan MICCS voor de belettering en Autobedrijf A. Bochanen en Zn voor de auto!

Een nieuwe transporter, 4 wiel aangedreven met dank aan MICCS voor de belettering en Autobedrijf A. Bochanen en Zn voor de auto! ... Meer bekijkenMinder bekijken

Opmerking plaatsen op Facebook

Something is cooking underneath your motorkap!! Have fun with it!!!! Wat een beauty!!!

Mooie bak! Ik zeg: Kampvuurkok 2.0 ๐Ÿ™‚

Geniet ervan

Mooie kar voor een top firma! Hoop je weer even te spreken bij HIT! ๐Ÿ˜‰

Zo he, gaaf Arriën Stegehuis

Mooi hoor, veel plezier ermee! ๐Ÿ™‚

Gaaf, stoer en mooi. Veel veilige kilometers gewenst

Gaaf nu nog een luifel er aan werkt top.

Super! Veel rij en kook plezier!

Wat gaaf Arriën!

Precies wat je nodig heb

Fraai hoor! Is dit nou een food-truck?๐Ÿ˜‰

Super mooi!!

Wauw! Super gaaf! ๐Ÿ˜ Heel veel plezier ermee!

Mooie bak hoor!

En echte food truck heel gaaf

Wow, daar kun je in gezien worden!!

Super vet!!!!

Sowee! Chique de friemel en heel stoer!

Wowie!!

Mooie wagen ๐Ÿ‘Š

Wow....., dat is een mooi ding !!

3 maanden geleden

Kampvuurkok
Voor alle scoutingleden onder mijn volgers de HIT komt er weer aan. Ik organiseer ook dit jaar weer https://hit.scouting.nl/hits-in-alphen-2019/kamp-culinair met Ester Hamelink - Schotten, Maarten Romkes en Robbert van Kampen. Meld je dus aan en kom naar HIT Alphen. NB taggen en delen mag natuurlijk :-).

Voor alle scoutingleden onder mijn volgers de HIT komt er weer aan. Ik organiseer ook dit jaar weer hit.scouting.nl/hits-in-alphen-2019/kamp-culinair met Ester Hamelink - Schotten, Maarten Romkes en Robbert van Kampen. Meld je dus aan en kom naar HIT Alphen.

NB taggen en delen mag natuurlijk :-).
... Meer bekijkenMinder bekijken

Opmerking plaatsen op Facebook

Onverwachts één plekje vrij. Als er een stelletje mee wil dan mag er iemand extra mee.

Bijna helemaal volgeboekt! Snel aanmelden of volgend jaar weer!!

Subgroep Blauwkai is weer van de partij!

Jasper iets voor jou en je vrinden

Anna!

Olav Jansen

Yago had er graag bij geweest maar door de storing konden we niet in schrijven

Martijn Haagh echt een weekendje voor jou.

Hier kan er 1 niet wachten tot hij 18 is๐Ÿคฃ

3 maanden geleden

Kampvuurkok
Zojuist voor 85 personen brownies gebakken. Morgen een grote klus, nieuwjaars bijeenkomst van @eleos_ggz. #zinin is #kampvuurkok #chocolade #dutchoven #outdoorcooking

Zojuist voor 85 personen brownies gebakken. Morgen een grote klus, nieuwjaars bijeenkomst van @eleos_ggz.

#zinin is #kampvuurkok #chocolade #dutchoven #outdoorcooking
... Meer bekijkenMinder bekijken

Opmerking plaatsen op Facebook

Ze waren heerlijk

Chantal Van Heusden

Dan werk ik in de verkeerde regio...………...

Mag je ook mee naar het werk nemen ๐Ÿ˜

Succes morgen!!

Zo. Doe je aan bezorgen in Oostenrijk? Containerverpakking?

Lekker bezig, Arien!! ๐Ÿ‘

Oeooe recept???

3 maanden geleden

Kampvuurkok
Pompoen van 18 kilo, dat wordt een heleboel soep! #Kampvuurkok #soep met dank aan @emiel_de_jager ๐Ÿ˜

Pompoen van 18 kilo, dat wordt een heleboel soep!

#Kampvuurkok #soep met dank aan @emiel_de_jager ๐Ÿ˜
... Meer bekijkenMinder bekijken

Opmerking plaatsen op Facebook

Wat een plaatje!

Mmm lekker hoor!

3 maanden geleden

Kampvuurkok
Bij Open Werkplaats Ambachtshonk in Dordrecht beschik je tegen een kleine vergoeding over een professionele timmerwerkplaats. Thuis geen ruimte of geen goed gereedschap? Advies nodig van echt vaklieden? Kom dan eens kijken en doe mee!

Bij Open Werkplaats Ambachtshonk in Dordrecht beschik je tegen een kleine vergoeding over een professionele timmerwerkplaats.

Thuis geen ruimte of geen goed gereedschap? Advies nodig van echt vaklieden? Kom dan eens kijken en doe mee!Vrijdag was weer veel bedrijvigheid in het @ambachtshonk. Van wedstrijd krullen draaien op de draaibank met Marco Dubbeld, tot het upgraden van de mobiele keuken van De Kampvuurkok, het zetten van scheringing op het weefgetouw van Illuminatemi tot het maken van een prototype voor een bijzondere tafel. Zoek je ook een ruimte je klussen uit te voeren, en gebruik te maken van professionele machines, Check dan www.ambachtshonk.nl
... Meer bekijkenMinder bekijken

Opmerking plaatsen op Facebook

Patrick Serlier is wat voor jou met Jacobus TimmerWerken

3 maanden geleden

Kampvuurkok
Het bakresultaat van Yes Kinderopvang, een prachtig bloembrood en een heerlijk kaas-uien brood.

Het bakresultaat van Yes Kinderopvang, een prachtig bloembrood en een heerlijk kaas-uien brood. ... Meer bekijkenMinder bekijken

3 maanden geleden

Kampvuurkok

Bakken met de kinderen van @yes-kinderopvang

#Kampvuurkok #bso #vakantieprogramma #kerstvakantie #kinderopvang
... Meer bekijkenMinder bekijken

4 maanden geleden

Kampvuurkok
Camp Oven van spunsteel, weegt de helft van wat een Dutch Oven weegt.

Camp Oven van spunsteel, weegt de helft van wat een Dutch Oven weegt. ... Meer bekijkenMinder bekijken

Opmerking plaatsen op Facebook

Geïmporteerd uit Australië. Zijn daardoor feitelijk veel te duur. Aanschaf, verzending en belasting samen meer dan € 120,- per pan.

Robbert, dit was de eerste keer bakken, ging prima. De hitte verdeling is minder Twan. Je bent standaard op een roostertje om aanbakken te voorkomen. Nog te weinig ervaring om aan te geven hoe het bevalt. Het viel in elk geval zeker niet tegen. Het is even wennen, ik denk dat de ervaren Dutch Oven kok er "zo mee weg fietst".

Verdeeld waarschijnlijk ook de warmte minder goed, of merk je dat niet?

Pff ja dat is wel geld. Er zit een dealer in de UK van Australische makelij. Kocht deze zomer wel mooie koekepan van spunsteel maar oven was te groot . ( had al veel spullen gekocht) ๐Ÿ˜‰

Waar koop je deze ? In Nederland ?

Hmmm interssant, ben benieuwd of het fijn werkt.

Gaaf ๐Ÿ‘Œ Ben benieuwd naar je bevindingen.

Ziet er goed uit, ben benieuwd hoe je ze vind. Mooie tussenmaat. Ik ken ze van meerdere malen koken met Australië se scouts. Je had er veel minder kolen/briketten voor nodig. " je hebt ze al goed ingebrand/gebruikt" ๐Ÿ˜‰๐Ÿ‘

Hier is de website

Ja, ben heel benieuwd naar de warmte overdracht. Het staal is tenslotte wel een stukje dunner als bij een DO.... Ik hoor je bevindingen graag!

4 maanden geleden

Kampvuurkok

Mijn eigen standbeeld met dank aan Zreclame, tegenwoordig MICCS. ... Meer bekijkenMinder bekijken

4 maanden geleden

Kampvuurkok
#kerstwandeling bij #asvz

#kerstwandeling bij #asvz ... Meer bekijkenMinder bekijken

4 maanden geleden

Arriën Stegehuis

Foto's zeggen meer dan woorden. Bij deze dank aan mijn leveranciers die met korting geleverd hebben. Ook mijn klant die anoniem โ‚ฌ 100 heeft bijgedragen bedankt. Wilco de Keijzer, jij ook bedankt voor je hulp en tot de volgende. ... Meer bekijkenMinder bekijken

4 maanden geleden

Kampvuurkok
Kerstmaaltijd in voorbereiding bij #Bosshardt #legerdesheils #kampvuurkok #lekker #workshop

Kerstmaaltijd in voorbereiding bij #Bosshardt #legerdesheils

#kampvuurkok #lekker #workshop
... Meer bekijkenMinder bekijken

Opmerking plaatsen op Facebook

Heerlijk gevulde pompoenen ๐Ÿ˜‹

4 maanden geleden

Kampvuurkok
De mooiste kerstboom die ik tot nu toe gespot heb! Al vast fijne feestdagen allemaal! #makro #kampvuurkok #kerst #kerstboom

De mooiste kerstboom die ik tot nu toe gespot heb! Al vast fijne feestdagen allemaal!

#makro #kampvuurkok #kerst #kerstboom
... Meer bekijkenMinder bekijken

Opmerking plaatsen op Facebook

Milou de Vries - Cock ๐Ÿคฃ๐ŸฆŒ

Hahahaha

Hier vallen de ballen uit ipv de naalden....

Geweldige kerstboom ๐Ÿ‘๐Ÿ‘

Sowieso de gezondste kerstboom ๐ŸŽ„ ๐ŸŽ… ๐Ÿ˜ธ

4 maanden geleden

Kampvuurkok
Afgelopen maand heerlijk gebakken bij Groeituinen Dordrecht. Wat mij betreft komend jaar weer.

Afgelopen maand heerlijk gebakken bij Groeituinen Dordrecht. Wat mij betreft komend jaar weer.Wat hebben we de afgelopen maanden veel lol gehad tijdens de kookworkshops voor kinderen op de woensdagmiddagen! De workshop met de Kampvuurkok was geweldig, over de workshop in het kader van Groen doet goed Dordrecht deden we al eerder verslag en ook de 'gewone' kookworkshops van Nienke Blauw sloegen aan! Iedereen die heeft bijgedragen of meegedaan: heel veel dank!

Ook in 2019 zullen we weer gaan koken met kinderen. Begin volgend jaar komen we met nieuwe data en tijden. Blijf onze pagina dus in de gaten houden!
... Meer bekijkenMinder bekijken

4 maanden geleden

Kampvuurkok
@loespapendrecht en @kampvuurkok een prima combinatie voor een fantastisch voorgerecht.

@loespapendrecht en @kampvuurkok een prima combinatie voor een fantastisch voorgerecht. ... Meer bekijkenMinder bekijken

4 maanden geleden

Kampvuurkok
Het is al weer even geleden maar toch ....
Nog steeds zo trots als een aap!
#vuurenrook #kampvuurkok #gewonnen #dutchoven #cookoff

Het is al weer even geleden maar toch ....
Nog steeds zo trots als een aap!
#vuurenrook #kampvuurkok #gewonnen #dutchoven #cookoff
... Meer bekijkenMinder bekijken

Opmerking plaatsen op Facebook

Ja, we hebben een p l en Je achteraf opgestuurd gekregen. Echt helemaal super en erg blij mee!!

Where is this being held?

Dik verdient!

You r the best Cook ever.

En terecht dat je trots bent !!!

Alsnog gefeliciteerd uit Tilburg

Hebben we toch een plankje?

Hebben we toch een plankje?

4 maanden geleden

Kampvuurkok
Kippendij uit de klei, super simpel en overheerlijk. Kijk voor het recept op kampvuurkok.nl.

Kippendij uit de klei, super simpel en overheerlijk. Kijk voor het recept op kampvuurkok.nl. ... Meer bekijkenMinder bekijken

Opmerking plaatsen op Facebook

Het kan gewoon rivierklei zijn maar chamotte of terracotta of andere natuurlijke klei uit de hobby winkel kan ook. Fimoklei bevat kunststof en is niet geschikt.

Welke klei gebruik je hiervoor?(en waar vind ik die?)

5 maanden geleden

Kampvuurkok
Zalm en biefstuk van het vuur, altijd weer een succes!! ๐Ÿ”ช๐Ÿฅฉ๐ŸŸ #kampvuurkok #lekker #workshop #outdoorcooking

Zalm en biefstuk van het vuur, altijd weer een succes!! ๐Ÿ”ช๐Ÿฅฉ๐ŸŸ

#kampvuurkok #lekker #workshop #outdoorcooking
... Meer bekijkenMinder bekijken

Opmerking plaatsen op Facebook

Mooie foto Arriën

ZALM ๐Ÿ˜♥ het moment dat ik vis ben gaan leren eten๐Ÿ˜Š

5 maanden geleden

Kampvuurkok

Heerlijk gekookt met @miccs ... Meer bekijkenMinder bekijken

5 maanden geleden

Kampvuurkok
Weer een heerlijk nieuw recept ๐Ÿฅ˜๐Ÿฝ๐Ÿ”ฅ #kampvuurkok #vegan #veganfood #dutchoven #outdoorcooking #healthyfood #recipe #helthy #delicious #cooking #lekker

Weer een heerlijk nieuw recept ๐Ÿฅ˜๐Ÿฝ๐Ÿ”ฅ #kampvuurkok #vegan #veganfood #dutchoven #outdoorcooking #healthyfood #recipe #helthy #delicious #cooking #lekker ... Meer bekijkenMinder bekijken

Opmerking plaatsen op Facebook

Heel leuk om met kinderen te maken.

Bijna zonde om er kooltjes onder/boven te leggen๐Ÿ˜Ž

Hij was echt lekker!

Een waar kunstwerk!

5 maanden geleden

Kampvuurkok

Inmiddels voorzien, iedereen bedankt voor het delen en meedenken.

Gezocht, opslagruimte in de directe omgeving van Sliedrecht. Een gedeelte van een loods, een garage box of deel daarvan of een locatie waar ik een zeecontainer mag plaatsen.

Weet je iets laat dan van je horen. (Dit bericht delen mag natuurlijk!)
... Meer bekijkenMinder bekijken