Top
 

Activiteiten

 / Activiteiten

Bedrijfsfeest, teamdag & teambuilding

Bedrijfsfeest, teambuilding & teamdag is een unieke belevenis. Elk bedrijf, groot of klein kan bij ons terecht. Samen gaan we aan de slag en bereiden we een fantastische maaltijd op en rond het vuur. Een belevenis waar men nog lang over na zal praten.

Samen kijken we naar de wensen van uw bedrijf en op basis daarvan stellen we een programma vast dat aansluit bij uw wensen.

De mogelijkheden qua menu zijn ongekend. Met een keur aan verse ingrediënten bereiden we een fantastische maaltijd. Gegarandeerd verst, gegarandeerd lekker, gegarandeerd leuk en 100% origineel.

Doordat we alles op houtvuur en primitief doen kunnen we op heel veel locaties aan de slag. Midden in het pos of op de parkeerplaats van uw bedrijf, een achtertuin of een terras, samen zoeken we naar de meest geschikte plek om uw activiteit tot een succes te maken.

Van advocatenkantoor tot loodgietersbedrijf, het lukt altijd een activiteit neer te zetten die aansluit bij uw wensen en budget. Neem vrijblijvend contact op om u te laten adviseren over de mogelijkheden.

Bruiloften

Bruiloften en andere feesten met eten bereid op en rond het vuur zorgen voor een unieke belevenis.

Met plezier zorgen wij er voor dat uw bruiloft een uniek en origineel festijn wordt met eten bereid op en rond het vuur. Gegarandeerd vers, gegarandeerd lekker, gegarandeerd leuk en 100% origineel.

Mooi opgemaakte tafels vol verse producten veranderen terwijl iedereen kan zien en ruiken (en proeven 😉 ) wat er gebeurt in een fantastische maaltijd.  Alle zintuigen worden geprikkeld. Hele zijdes zalm garen langzaam naast het vuur, een keur aan ambachtelijke vers bereide salades, mooie stukken vlees of wild, vegan of vegetarisch, de mogelijkheden zijn eindeloos. Wat dacht u van vers gebakken appel crumble, warm geserveerd met uit de Dutch Oven geserveerd met ambachtelijk bereid ijs zorgen voor een onvergetelijke maaltijd waar men nog lang over na zal praten.

Bushcraft

Binnen de “Bushcraft-wereld” voel ik met echt thuis. Niet zo gek want daar haal ik veel van mijn technieken en vaardigheden vandaan.

Omgekeerd geldt dit ook. Als het gaat om koken op en rond het vuur heb ik een hoop kennis en vaardigheden in huis die ik graag met anderen deel. Dat kan in de vorm van heerlijk eten maar vooral in de vorm van allerlei workshops.

Met inmiddels meer dan 5 jaar ervaring in het geven van workshops outdoorcooking mag ik mezelf tot één van de experts rekenen en ben ik een graaggeziene gast op bushcraft evenementen in binnen en buitenland.

U kunt mij inhuren voor workshops, catering of een combinatie. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Jaap Boot, ooit mijn PL, nu voorzitter SN.

Scouting

Scouting draag ik een warm hart toe en dat is niet zo gek ….

Allerlei technieken en vaardigheden die ik als Welp, Scout en Rowan geleerd heb gebruik ik nog dagelijks als kampvuurkok. Ik ben er dan ook apetrots op een Scout te zijn en draag dat met plezier uit.

Zelf ben ik nog steeds lid bij de van Brederode groep in Papendrecht. Hier heb ik als “Lange Doener” jaren lang de Bevers gedraaid.

Mijn kookuitrusting is ruim meer dan de gemiddelde Scoutinggroep en als kampvuurkok heb ik scoutinggroepen een hoop te bieden. Bijvoorbeeld (maar niet alleen):

 • Samen met de jeugdleden koken en bakken. Of het nu gaat om Bevers, Welpen, Esta’s, Scouts of Pivo’s iedereen kan zich helemaal uit leven!
 • Een training voor leiding-teams om hun koken op en rond het kampvuur op een hoger niveau te tillen. Hierbij kijken we niet alleen naar de diverse technieken maar ook kijken we hoe we met de diverse speltakken aan de kook kunnen. De Bevers hebben nou eenmaal andere behoeften dan de Scouts.
 • Gewoon lekker eten en gezellig samen koken als opening of afsluiting van het seizoen. Met de hele groep of met alleen leidingteam. Succes en fantastisch lekker eten verzekerd!
 • Fondswerving, verkoop een aantal couverts aan ouders of aan een sponsor.
 • Of het nu gaat om grote activiteiten zoals de HIT, of door Scouting Nederland georganiseerde activiteiten als “Laat je uitvragen” of “Let’s go Outdoor“, als Scout in hart en nieren vind ik het fantastisch om bij te dragen aan de zichtbaarheid (en eetbaarheid) van Scouting.

Informeer naar de mogelijkheden en schrik niet van de tarieven op de site als Scoutinggroep krijg je een korting en is er altijd wat te regelen. Zorg wel dat je op tijd boekt want mijn agenda is vaak erg snel vol.

Evenementen

Kampvuurkok heeft een ruime ervaring als het gaat om evenementen. Bij een evenement draait het om de belevenis van de gasten. Een kleine bijdrage als onderdeel van uw evenement, kinderopvang tijdens het evenement of een hoofdrol. Bij elk evenement is eten nodig. 

Eten dat live bereid wordt op en rond het vuur zorgt voor een unieke belevenis.
Bij een catering kunnen de gasten alles zien, ruiken en proeven of indien gewenst maken we alles samen met de gasten klaar en koken we in workshop vorm.

Wat u ook kiest, het is gegarandeerd vers, gegarandeerd leuk, gegarandeerd lekker en 100% origineel.

Wilt u tevreden volwassenen, zorg dan dat de kinderen zich goed vermaken en laat mij met de kinderen samen koken en bakken. Succes verzekerd bij jong en oud. Het enige probleem is dat de kinderen niet meer naar huis willen omdat ze het zo naar hun zin hebben.

Feesten en Familiedagen

Een geslaagd feest of een geslaagde familiedag moeilijk? Wel nee, koken op en rond het kamvuur is een geweldige activiteit en een leuke belevenis voor iedereen.

Er is voldoende gelegenheid elkaar te ontmoeten en samen bereiden we een fantastische maaltijd op en rond het vuur. Gegarandeerd vers, gegarandeerd lekker, gegarandeerd leuk en 100% origineel.

Zoek maar eens een middag vullende activiteit die geschikt is voor kinderen en voor ouderen waarbij het voor iedereen echt leuk is om mee te doen.

Van peuters en kleuters tot senioren op leeftijd, aan het vuur is er voor iedereen wat te doen en te beleven.

Kinderen

Met kinderen koken in Dutch Ovens op en rond het vuur met is een fantastische belevenis.

Samen met de kinderen koken en bakken we van alles. Zoete waren als Brownies, Coca-Cola-taart of Marshmallow-taart of juist hartig en gezond. Met kinderen koken is echt één groot feest, gegarandeerd leuk, gegarandeerd vers, gegarandeerd lekker en 100% origineel.

De mogelijkheden zijn eindeloos:

 • Een kinderfeestje
 • Catering tijdens school of jeugdkamp
 • Kinderactiviteit tijdens een evenement
 • Een BSO activiteit
 • Een school uitje

Iedereen die kan lopen is welkom in mijn keuken. De allerkleinsten het liefst met begeleiding.

Door een kind zelf te laten helpen met koken beleeft een kind het eten heel anders. Overal met je handen in, alles zelf voelen, zelf ruiken en zelf proeven. De betrokkenheid bij het eten is groot op deze manier. Hierdoor gebeurt er iets unieks. Elke kleine stap wordt bekrachtigd met met complimenten. Hierdoor leren ze een hoop en groeit het zelfvertrouwen. En de maaltijd ….. alles wat je zelf gemaakt hebt is lekker en natuurlijk moet dat geproefd worden.

CJP Cultuurkaart

Kampvuurkok is CJP Cultuurkaart-acceptant. Scholen kunnen vanuit het schoolbudget of klassikaal tegoed de speciaal voor middelbare scholen ontwikkelde workshop “Koken, vuren & Culturen” boeken. In deze workshop ervaren de leerlingen hoe het is om eten te bereiden met primitieve middelen.

Hier in Nederland kookt inmiddels vrijwel iedereen op gas of elektrisch. 100 jaar geleden was dat anders. In deze workshop kunnen kiezen om teug in de tijd te gaan en besteden we aandacht aan koken zoals dat vroeger ging.  Bijvoorbeeld met recepten uit het boekje “Wittebrood in Rode Wijn” van Diana Bubois. Hierin wordt het leven en eten van Desiderius Erasmus beschreven. De recepten uit zijn tijd Liefkoeken, Hoerewindjes, Kweeperentaart of Gespleten Nonnen zijn een fantastische manier om eens op een andere manier met ons cultureel erfgoed bezig te zijn.

Een andere optie is om niet terug te gaan in de tijd maar juist te kijken naar andere Culturen. Ook vandaag de dag wordt er op veel plaatsen op en rond het vuur gekookt. Wat heeft een Taco uit Mexico, te maken met een Naanbrood uit India of met het platbrood van Native Americans?

De Hangi (Maori), Barapen, (Papoea’s), Rosvopaisti (Mongoliërs) zijn allemaal vormen van koken in een kuil. Koken in een kuil komt in heel veel culturen voor. Maar waarom doen ze dat eigenlijk en hoe doen ze dat?

Andere optie is meer kijken naar de technische kant. Leer wat het gieten van kerkklokken in Nederland te maken heeft met de Dutch Oven, het favoriete kookgerei van de eerste Europeanen die naar Amerika vertrokken.

Afhankelijk van het niveau en de leeftijd van de leerlingen bepalen we vooraf in onderling overleg de opzet en de doelstellingen van de workshop. Dat kan heel praktisch en ervaringsgericht zijn of juist zeer verdiepend met naast de praktijk een gedegen dosis theorie.

De workshop “Koken vuren en Culturen” is speciaal ontwikkeld voor middelbare scholen en kost op vertoon van CJP Cultuurkaart € 15,- per persoon. Zonder CJP Cultuurkaart kost deze workshop € 20,- per persoon.

Met je CJP Cultuurkaart krijg je op al onze activiteiten een korting van € 2,50! Deze korting kan niet gecombineerd worden met andere kortingen.

Meer weten, neem vrijblijvend contact op.

Facebook Posts

6 dagen geleden

Kampvuurkok
@loespapendrecht en @kampvuurkok een prima combinatie voor een fantastisch voorgerecht.

@loespapendrecht en @kampvuurkok een prima combinatie voor een fantastisch voorgerecht. ... Meer bekijkenMinder bekijken

1 week geleden

Kampvuurkok
Het is al weer even geleden maar toch ....
Nog steeds zo trots als een aap!
#vuurenrook #kampvuurkok #gewonnen #dutchoven #cookoff

Het is al weer even geleden maar toch ....
Nog steeds zo trots als een aap!
#vuurenrook #kampvuurkok #gewonnen #dutchoven #cookoff
... Meer bekijkenMinder bekijken

 

Opmerking plaatsen op Facebook

Ja, we hebben een p l en Je achteraf opgestuurd gekregen. Echt helemaal super en erg blij mee!!

Where is this being held?

Alsnog gefeliciteerd uit Tilburg

Hebben we toch een plankje?

En terecht dat je trots bent !!!

You r the best Cook ever.

Dik verdient!

Hebben we toch een plankje?

+ Bekijk meer opmerkingen

1 week geleden

Kampvuurkok
Kippendij uit de klei, super simpel en overheerlijk. Kijk voor het recept op kampvuurkok.nl.

Kippendij uit de klei, super simpel en overheerlijk. Kijk voor het recept op kampvuurkok.nl. ... Meer bekijkenMinder bekijken

 

Opmerking plaatsen op Facebook

Het kan gewoon rivierklei zijn maar chamotte of terracotta of andere natuurlijke klei uit de hobby winkel kan ook. Fimoklei bevat kunststof en is niet geschikt.

Welke klei gebruik je hiervoor?(en waar vind ik die?)

2 weken geleden

Kampvuurkok
Zalm en biefstuk van het vuur, altijd weer een succes!! 🔪🥩🐟 #kampvuurkok #lekker #workshop #outdoorcooking

Zalm en biefstuk van het vuur, altijd weer een succes!! 🔪🥩🐟

#kampvuurkok #lekker #workshop #outdoorcooking
... Meer bekijkenMinder bekijken

 

Opmerking plaatsen op Facebook

Mooie foto Arriën

ZALM 😍♥ het moment dat ik vis ben gaan leren eten😊

2 weken geleden

Kampvuurkok

Heerlijk gekookt met @miccs ... Meer bekijkenMinder bekijken

2 weken geleden

Kampvuurkok
Weer een heerlijk nieuw recept 🥘🍽🔥 #kampvuurkok #vegan #veganfood #dutchoven #outdoorcooking #healthyfood #recipe #helthy #delicious #cooking #lekker

Weer een heerlijk nieuw recept 🥘🍽🔥 #kampvuurkok #vegan #veganfood #dutchoven #outdoorcooking #healthyfood #recipe #helthy #delicious #cooking #lekker ... Meer bekijkenMinder bekijken

 

Opmerking plaatsen op Facebook

Heel leuk om met kinderen te maken.

Bijna zonde om er kooltjes onder/boven te leggen😎

Een waar kunstwerk!

Hij was echt lekker!

2 weken geleden

Kampvuurkok

Inmiddels voorzien, iedereen bedankt voor het delen en meedenken.

Gezocht, opslagruimte in de directe omgeving van Sliedrecht. Een gedeelte van een loods, een garage box of deel daarvan of een locatie waar ik een zeecontainer mag plaatsen.

Weet je iets laat dan van je horen. (Dit bericht delen mag natuurlijk!)
... Meer bekijkenMinder bekijken

1 maand geleden

Kampvuurkok
Heerlijk aan de kook geweest met Scouting Christiaan de Wet - Ouderkerk aan den IJssel. Eerst met ruim 200 kinderen en toen met het leidingteam. Wat een feest was dat!

Heerlijk aan de kook geweest met Scouting Christiaan de Wet - Ouderkerk aan den IJssel. Eerst met ruim 200 kinderen en toen met het leidingteam. Wat een feest was dat!We hebben dit weekend de Kampvuurkok op bezoek. Alle speltakken hebben leuke gerechtjes klaargemaakt op het kampvuur en een hoop geleerd en gelachen. Vanavond sluiten we met leiding en bestuur af met een uitgebreid diner, uiteraard helemaal zelf bereid op open vuur! ... Meer bekijkenMinder bekijken

1 maand geleden

Kampvuurkok
Heerlijk aan de kook met team Diamant van Profila Zorg

Heerlijk aan de kook met team Diamant van Profila Zorg ... Meer bekijkenMinder bekijken

2 maanden geleden

Kampvuurkok
Deze week lekker druk geweest bij SDK kinderopvang, met allerloj BSO groepen heerlijk aan het bakken geweest.

Deze week lekker druk geweest bij SDK kinderopvang, met allerloj BSO groepen heerlijk aan het bakken geweest. ... Meer bekijkenMinder bekijken

2 maanden geleden

Kampvuurkok
7 november, bakken met kinderen in Dordrecht bij Groeituinen Dordrecht. Mee doen? Even aanmelden bij Groeituinen.

7 november, bakken met kinderen in Dordrecht bij Groeituinen Dordrecht. Mee doen? Even aanmelden bij Groeituinen.Bij de eerstvolgende Kinder Kookworkshop, op 7 november, wordt er buiten gekookt. Op een kampvuur! Onder leiding van de Kampvuurkok. Het aantal plaatsen is beperkt, dus meld je snel aan via: de.groeituinen@gmail.com (deelname €4) ... Meer bekijkenMinder bekijken

 

Opmerking plaatsen op Facebook

Jacqueline, een aanrader!

2 maanden geleden

Duurzame broccolisoep op de duurzaamheidsmarkt in Papendrecht.

Papendrecht Duurzaam
De Kampvuurkok is al lekker bezig. Komt u ook proeven?
... Meer bekijkenMinder bekijken

2 maanden geleden

Wauw wat een super familiedag gehad vandaag met de kampvuurkok. Heerlijk genieten met jong en oud. Samen pizzas maken en een heerlijke appelcumble als toetje. Kinderen konden hout hakken, vuurmaken, popcorn maken, en zingen met arriën op zijn gitaar...het kon niet op!!! En ooooo zo lekker gegeten. Bedankt Arriën, je bent top!

Wauw wat een super familiedag gehad vandaag met de kampvuurkok. Heerlijk genieten met jong en oud. Samen pizza's maken en een heerlijke appelcumble als toetje.

Kinderen konden hout hakken, vuurmaken, popcorn maken, en zingen met arriën op zijn gitaar...het kon niet op!!! En ooooo zo lekker gegeten.

Bedankt Arriën, je bent top!
... Meer bekijkenMinder bekijken

 

Opmerking plaatsen op Facebook

Heel graag gedaan Lobke!

3 maanden geleden

Vandaag bij de scoutfair van Scouting van Brederode te Papendrecht.

Vandaag bij de scoutfair van Scouting van Brederode te Papendrecht. ... Meer bekijkenMinder bekijken

 

Opmerking plaatsen op Facebook

Het was weer super Piet!

4 maanden geleden

Kampvuurkok
Ik word ambassadeur! En wel van No-Axe, een unieke manier om veilig hout te hakken. Omdat ik steeds meer BSOs bedien en ik in mijn workshops vooral tijd wil besteden aan koken is de No-Axe voor mij een uitkomst. Zonder bijl veilig, snel en effectief hout kloven door jong en oud!
Verkopen doe ik ze niet, als je er een aan wilt schaffen ga je naar www.no-axe.com.

Ik word ambassadeur! En wel van No-Axe, een unieke manier om veilig hout te hakken. Omdat ik steeds meer BSO's bedien en ik in mijn workshops vooral tijd wil besteden aan koken is de No-Axe voor mij een uitkomst. Zonder bijl veilig, snel en effectief hout kloven door jong en oud!
Verkopen doe ik ze niet, als je er een aan wilt schaffen ga je naar www.no-axe.com.
... Meer bekijkenMinder bekijken

 

Opmerking plaatsen op Facebook

Bijl is wat mij betreft wel mogelijk maar 12+. Ze moeten de kracht en de motoriek hebben en ook nog eens begrijpen hoe er veilig mee om te gaan. Bij 12- ontbreekt vaak een of meer van deze.

Vind het nadeel dat de blokken niet heel groot kunnen zijn. En liefst al een keer doorgehakt...

Snap ik wel. Veel kindjes vinden een bijl onweerstaanbaar. Toen ik op school hielp bij de houtbewerkingsles, kwamen de kleuters kijken wat we aan het doen waren. Heb heel wat knullen weg moeten sturen bij mijn bijl.

Barrie Putters

4 maanden geleden

Kampvuurkok
Op de Camping t Nije Hof, lekker bakken en koken. Vandaag https://kampvuurkok.nl/havermoutcake-met-vers-fruit/. De eerste keer dat ik ‘m echt zelf maak. Ben benieuwd naar het resultaat.

Op de Camping 't Nije Hof, lekker bakken en koken. Vandaag kampvuurkok.nl/havermoutcake-met-vers-fruit/. De eerste keer dat ik ‘m echt zelf maak. Ben benieuwd naar het resultaat. ... Meer bekijkenMinder bekijken

 

Opmerking plaatsen op Facebook

Ziet er gaaf uit zo. De aanhanger thuisgelaten?

4 maanden geleden

Kampvuurkok
Heerlijk op vakantie. Geen groepen, geen koken voor anderen. Wandel je heerlijk door het bos zie je daar in een keer een heerlijke maaltijd.

Heerlijk op vakantie. Geen groepen, geen koken voor anderen. Wandel je heerlijk door het bos zie je daar in een keer een heerlijke maaltijd. ... Meer bekijkenMinder bekijken

 

Opmerking plaatsen op Facebook

Hij was heerlijk Herman!

Oja boomstammetjes, die eten wij ook wel eens 🤣🤣

En wat ga je ervan maken?

Heerlijk hoor

Jammie boskip

+ Bekijk meer opmerkingen

4 maanden geleden

Kampvuurkok
Coca-Cola taart, marshmallowtaart, brood met banaan spek en kaas en leebkuche met medewerking van Mariska van der Kolk, Marcel van Blijderveen de nichtjes van Minke van Weerdhuizen en nog een heel aantal andere gasten van Sports Unlimited/ Active Outdoor Events/ Outdoor Camping Barvaux

Coca-Cola taart, marshmallowtaart, brood met banaan spek en kaas en leebkuche met medewerking van Mariska van der Kolk, Marcel van Blijderveen de nichtjes van Minke van Weerdhuizen en nog een heel aantal andere gasten van Sports Unlimited/ Active Outdoor Events/ Outdoor Camping Barvaux ... Meer bekijkenMinder bekijken

4 maanden geleden

Kampvuurkok
Kookvrienden, dit is de meest BBQ en outdoorcooking  Vriendelijke camping die ik ken. Een keiharde aanrader. Altijd al eens een kamado willen proberen, hier krijg je de kans!

Kookvrienden, dit is de meest BBQ en outdoorcooking Vriendelijke camping die ik ken. Een keiharde aanrader. Altijd al eens een kamado willen proberen, hier krijg je de kans!Het is gezellig druk op de camping, op dit moment nog een enkel plaatsje vrij. Vanaf het weekend hebben wij ook nog mooie kampeerplaatsen beschikbaar, ook voor campers, ideaal op loopafstand van het gezellige centrum van Stadskanaal! Honden zijn (aangelijnd) ook meer dan welkom bij ons, ze verblijven dan ook gratis, ook mogen ze zwemmen in de grote vijver op de camping. Helaas kregen wij wel een annulering binnen van 1 van de volledig ingerichte vouwwagens, deze hebben wij dus vanaf morgen extra beschikbaar gekregen voor de komende weken. Deze is daarom te huur voor een speciale prijs! Wanneer u intresse heeft neem even contact met ons op en we maken een hele gezellige prijs, leeg staan is zonde! Wij verwelkomen u graag in het mooie 'Knoal' precies op de grens van Drenthe en Groningen, zo kunt u genieten van het moois van beide provincies. De koffie staat klaar! ... Meer bekijkenMinder bekijken

4 maanden geleden

Kampvuurkok
Een heerlijke dag koken met verbaasde campinggasten. “Ik heb nog nooit zoveel groenten gegeten op de camping” was één van de vele positieve reacties. En de eerste Ratatouilletaart was een succes.

Een heerlijke dag koken met verbaasde campinggasten. “Ik heb nog nooit zoveel groenten gegeten op de camping” was één van de vele positieve reacties. En de eerste Ratatouilletaart was een succes. ... Meer bekijkenMinder bekijken

 

Opmerking plaatsen op Facebook

Dit ziet er allemaal lekker uit Minke van Weerdhuizen en dat moet je er allemaal weer af fietsen 😁😎😜

Het was heerlijk! Bedankt voor deze unieke ervaring.

Het was geweldig en echt heerlijk. We hebben er van genoten. Dankjewel:)

Hedde vakaansie?

Ziet er goed uit !

Het ziet er geweldig uit Arriën zoals altijd

+ Bekijk meer opmerkingen

5 maanden geleden

Kampvuurkok
Aangekomen op Sports Unlimited/ Active Outdoor Events/ Outdoor Camping Barvaux vanavond ijs en marshmallowtaart maken, morgen workshop outdoorcooking, dagelijks bakeorkshopd met de kinderen, dat wordt weer een top week.

Aangekomen op Sports Unlimited/ Active Outdoor Events/ Outdoor Camping Barvaux vanavond ijs en marshmallowtaart maken, morgen workshop outdoorcooking, dagelijks bakeorkshopd met de kinderen, dat wordt weer een top week. ... Meer bekijkenMinder bekijken

 

Opmerking plaatsen op Facebook

Hoe ga je om met de droogte? Alles op de vuurtafel?

doe mijn vriendin minke van weerdhuizen de groeten

Die marshmallowtaart klinkt wel schandalig lekker... wanneer is het weer familiefeest? 😁😁

Dat is een erg leuke camping. Veel plezier

5 maanden geleden

Kampvuurkok

Volgende week sta ik dinsdag tot en met donderdag op Sports Unlimited/ Active Outdoor Events/ Outdoor Camping Barvaux mocht je nog met me willen koken, je bent welkom. De ochtenden doe ik programma’s met de kinderen. De avonden kookworkshops voor jong en oud. ... Meer bekijkenMinder bekijken

 

Opmerking plaatsen op Facebook

De camping zit helemaal volgeboekt. Aanhaken en last minute langs komen lukt dus helaas niet meer.

Tot volgende week dan!!

Leuk/ gezellig wij zijn er dan ook. Marcel van Blijderveen

5 maanden geleden

Kampvuurkok
Mijn weekje BSO was nog niet om of ik werd al gevraagd voor de herfstvakantie. Bakken met de #BSO was een groot succes. Zowel de oudere kinderen als de jongste kinderen waren erg enthousiast, en de leiding, meer dan tevreden. Oproep voor de medewerkers van SDK kinderopvang, heb je met me gebakken, zou je me dan een plezier willen doen en een review willen schrijven? Op die manier kunnen andere BSO’s zien dat het echt een geweldige activiteit is.

Mijn weekje BSO was nog niet om of ik werd al gevraagd voor de herfstvakantie. Bakken met de #BSO was een groot succes. Zowel de oudere kinderen als de jongste kinderen waren erg enthousiast, en de leiding, meer dan tevreden. Oproep voor de medewerkers van SDK kinderopvang, heb je met me gebakken, zou je me dan een plezier willen doen en een review willen schrijven? Op die manier kunnen andere BSO’s zien dat het echt een geweldige activiteit is. ... Meer bekijkenMinder bekijken

 

Opmerking plaatsen op Facebook

Danielle Van der Klink Ook leuk bij ons op de BSO! Lianne Zuidhoek Ivy Ayleen Tamara Man Janneke Van Schaik

Zeiden we toch dat we je nog een keer wilden 😊

Claire Vervoort...is echt superleuk. Ook op KWC geweest

Nicole Bernhart Oeben

5 maanden geleden

Kampvuurkok

Kinderen n een bak met bloem. Pret verzekerd, vuile kleren ook! 😜 ... Meer bekijkenMinder bekijken

5 maanden geleden

Kampvuurkok
Vandaag dag twee met SDK kinderopvang. Heel veel zin in! Het wordt vast net zo leuk als gisteren!

Vandaag dag twee met SDK kinderopvang. Heel veel zin in! Het wordt vast net zo leuk als gisteren! ... Meer bekijkenMinder bekijken

 

Opmerking plaatsen op Facebook

7:15

Denise Arts, Esther van Baal

OW 😜🙃 VAST WEL !!

5 maanden geleden

Kampvuurkok
Wat een feest, ik heb echt de leukste baan van de wereld. De rest van de week alle dagen bakken met de kinderen van SDK kinderopvang.

Wat een feest, ik heb echt de leukste baan van de wereld. De rest van de week alle dagen bakken met de kinderen van SDK kinderopvang. ... Meer bekijkenMinder bekijken

 

Opmerking plaatsen op Facebook

De kinderen vinden het super. De oudere kinderen leren mesveiligheid, vuurmaken zonder lucifers en hout battoneren. Met de kleintjes doe ik spelletjes tussendoor of wat zingen met gitaar!

Zuid Holland, de grond is nog vochtig. Voor dat de Biesbosch afbrand moet er heel wat gebeuren. Bovendien is een stookverbod lang niet altijd dwingend. Op particulier terreinen kan de overheid stoken niet altijd verbieden. Of het verstandig is .....

En wat hebben.de kinderen vanochtend genoten en de juffen ook hoor he Nicole Bernhart Oeben De kids hadden het er s middags nog over! Nogmaals heel erg bedankt!!!

Toch eens kijken of het bij onze bso ook kan.

Dat ziet er weer heel goed uit!

Echt een aanrader!

Wat gaaf zeg!

Kun jij daar nog stoken in het bos? Ik al 2 meetings moeten annuleren wegens stookverbod

+ Bekijk meer opmerkingen

5 maanden geleden

Kampvuurkok
Gisteren in hartje Rotterdam gekookt met PIG-45. PIG heeft niets met varkens te maken maar staat voor Prinses Irene Groep :-). De leiding is de hele dag in de weer geweest met het klaarzetten en controleren van alle materiaal voor het ZoKa (ZomerKamp voor de niet scouts onder ons). Als beloning voor een seizoen hard werken deze afsluiting. Prinses Irene Groep 45 veel plezier op ZoKa! Zoals uit de reacties blijkt was het weer een geslaagde outdoorcooking.

Gisteren in hartje Rotterdam gekookt met PIG-45. PIG heeft niets met varkens te maken maar staat voor Prinses Irene Groep :-).

De leiding is de hele dag in de weer geweest met het klaarzetten en controleren van alle materiaal voor het ZoKa (ZomerKamp voor de niet scouts onder ons).

Als beloning voor een seizoen hard werken deze afsluiting. Scouting Prinses Irene Groep 45 veel plezier op ZoKa!

Zoals uit de reacties blijkt was het weer een geslaagde outdoorcooking.
... Meer bekijkenMinder bekijken

5 maanden geleden

Kampvuurkok
Vandaag de workshop “Vuren & Culturen” verzorgd voor de leerlingen van KWC-Culemborg. Een geslaagde dag waarin de leerlingen ervaren hebben hoe het is om te koken zonder moderne voorzieningen. Als CJP-Cultuurkaart acceptant is het voor scholen financieel gezien zeer aantrekkelijk deze workshop te boeken! Speciaal voor het KWC is de workshop aangepast aan het niveau van de leerlingen. Door vooral ervaringsgericht en met veel structuur en duidelijkheid te werken was het voor iedereen een groot succes. Meer weten? Informeer naar de mogelijkheden.

Vandaag de workshop “Vuren & Culturen” verzorgd voor de leerlingen van KWC-Culemborg. Een geslaagde dag waarin de leerlingen ervaren hebben hoe het is om te koken zonder moderne voorzieningen.

Als CJP-Cultuurkaart acceptant is het voor scholen financieel gezien zeer aantrekkelijk deze workshop te boeken!

Speciaal voor het KWC is de workshop aangepast aan het niveau van de leerlingen. Door vooral ervaringsgericht en met veel structuur en duidelijkheid te werken was het voor iedereen een groot succes.

Meer weten? Informeer naar de mogelijkheden.
... Meer bekijkenMinder bekijken

 

Opmerking plaatsen op Facebook

Je was om de hoek dus!! Had ik dat maar geroken... ;-)

Het was leuk, leerzaam, lekker en gezellig. Goed gedaan, Annelies de Grooth. Mijn complimenten voor de kok maar zeker ook voor mijn collega!

De leerlingen van praktijkschool KWC hebben een super leerzame en lekkere dag gehad. Complimenten hoe goed Arien onze leerlingen leest ! 👍 Volgend jaar weer ?

Wouter Blinde dope

Volgend jaar met alle plezier weer!

+ Bekijk meer opmerkingen

6 maanden geleden

Kampvuurkok
Afgelopen weekend meegewerkt aan een groot bedrijfsfeest met het thema Steampunk. Een zeer geslaagd geheel!

Afgelopen weekend meegewerkt aan een groot bedrijfsfeest met het thema Steampunk. Een zeer geslaagd geheel! ... Meer bekijkenMinder bekijken

 

Opmerking plaatsen op Facebook

Was echt een super vet feest. Ik heb vooral met de kinderen staan bakken.

Super leuk. Je bent ook van alle markten thuis 👍

Vera wat een prachtige foto van jou!

Was echt weer super

Cool!

Leuke hoed

Super gaaf!

Tof!!

+ Bekijk meer opmerkingen

6 maanden geleden

Kampvuurkok
Vandaag op pad voor de concurrent, www.campfirechef.nl, aan de kook met Ankie van der Padt en Lars Esselink

Vandaag op pad voor de concurrent, www.campfirechef.nl, aan de kook met Ankie van der Padt en Lars Esselink ... Meer bekijkenMinder bekijken

6 maanden geleden

Kampvuurkok
Afgelopen weekend heerlijk gekookt met Marsha Vlooswijk en haar familie. Lekker gegeten in de boomgaard van de familie.

Afgelopen weekend heerlijk gekookt met Marsha Vlooswijk en haar familie. Lekker gegeten in de boomgaard van de familie. ... Meer bekijkenMinder bekijken

 

Opmerking plaatsen op Facebook

was zeer geslaagd Arrien, nogmaals dank !!

Oh, die heerlijke pompoen 😀😀😀

6 maanden geleden

Kampvuurkok
Een drukke week, op kamp met Tesra Scouts, op kamp met Anne de Vriesschool, de verjaardag van Karsten, Vera Stegehuis koken in Wekerom, ik koken met Kookvuur in Stadskanaal en een familiefeestje in een boomgaard in Linschoten.

Een drukke week, op kamp met Tesra Scouts, op kamp met Anne de Vriesschool, de verjaardag van Karsten, Vera Stegehuis koken in Wekerom, ik koken met Kookvuur in Stadskanaal en een familiefeestje in een boomgaard in Linschoten. ... Meer bekijkenMinder bekijken

7 maanden geleden

Kampvuurkok
Aan de kook met de www.nederlandseinstallatiemaatschappij.nl. Biefstuk, zalm, cognacsaus, couscoussalade, bietensalade, en nog veel meer ....

Aan de kook met de www.nederlandseinstallatiemaatschappij.nl. Biefstuk, zalm, cognacsaus, couscoussalade, bietensalade, en nog veel meer .... ... Meer bekijkenMinder bekijken