fbpx

BSO activiteiten en kinderfeestjes

BSO activiteiten en kinderfeestjes

Succes verzekerd met BSO activiteiten en kinderfeestjes van de kampvuurkok. Vinden de kinderen het niet leuk dan krijg je gegarandeerd je geld terug! 

Of het nu gaat om een verlegen kleuter of peuter of een autistische meid uit groep 8, door aan te sluiten bij de belevingswereld en de vermogens van het kind wordt het voor iedereen een feest. 

Met of zonder rugzak, iedereen is welkom en kan mee doen.

Buiten koken vinden de meeste kinderen echt fantastisch en eigenlijk heb ik een makkie. Voor je het in de gaten hebt zitten we met z’n allen aan tafel met voor ons het zelf gebakken eten.

Je kunt altijd vrijblijvend een datum reserveren

Na ontvangst van je vrijblijvende reservering geef ik een indicatie van de kosten. Indien nodig neem ik eerst telefonisch contact met je op en bespreken we je wensen. Uiteraard kun je ook altijd even bellen om te informeren naar de mogelijkheden.

BSO buiten bakfestijn

Eigenlijk begint het al als ‘kokkie’ aankomt. De kinderen staan tegen het raam geplakt als de kar met kookgerei het plein oprijdt.

De oudste kinderen kunnen gelijk aansluiten en helpen kokkie met uitpakken op opbouwen. Oh wat voelen zij zich groot als de als ze iets doen dat de kleintjes niet mogen.

Zodra alles klaar staat kan iedereen mee doen aan deze BSO workshop. De oudste kinderen krijgen instructie hoe ze zonder lucifers vuur kunnen maken. Ondertussen kneden de jongste kinderen elk hun eigen deeg.

BSO kinderen rond een Dutch OvenWachttijd vliegt voorbij … als ‘kokkie’ zin heeft pakt hij zijn gitaar of bakt hij popcorn. De begeleiding hoeft de kar niet meer te trekken want alles loopt op rolletjes en iedereen heeft dikke pret. Waar nodig is worden de begeleiders door kokkie geïnstrueerd en helpen of doen ze actief mee.

Dikke kans dat er popcorn gebakken wordt en het ‘popcorn-lied’ gezongen wordt of dat kokkie nog even vuur spuwt.

Elke groep is anders en eigenlijk staat het programma tijdens het BSO buiten bakfestijn niet vast want …. ‘kokkie’ leest de groep, sluit aan bij de behoefte en trekt hij zijn plan.

Kokkie biedt niet de goedkoopste BSO workshop maar wel één van de leukste en meest uitdagende BSO activiteiten die je kunt boeken! Succes verzekerd, zoniet …. dan krijg je je geld terug!

js_loader

Tijd & kosten

Duur: 2,5 uur (langer kan)
Aantal: max 30 kinderen

Kosten: € 300,- 
Bijkomende kosten: € 0,95 per km reiskosten.

Extra workshop op zelfde locatie € 200,-.

 

Rekenvoorbeelden:

 • € 300,- + reiskosten, 
  1 groep, 1 locatie.
 • € 500,- + reiskosten,
  2 groepen, 1 locatie.
 • € 600,- + reiskosten,
  2 groepen, 2 locaties.

Het is dus een stuk voordeliger als ik twee groepen op één locatie kan bedienen.

Kinderfeestjes

Een kinderverjaardag met de kampvuurkok is gegarandeerd een succes. Vinden de kinderen het niet leuk, dan krijg je je geld terug.

Een kinderfeestje bestaat uit de volgende onderdelen:

 • Limonade, koffie en thee (onbeperkt)
 • Popcorn bakken (onbeperkt)
 • Zingen met gitaar (‘Lang zal ze leven’ en verder als ze het leuk vinden)
 • Vuur maken zonder lucifers
 • Houtjes kloven met een mes & een uitleg over basis-mesveiligheid
 • Appeltaart bakken
 • Feestelijke afsluiting

Kinderfeestjes kunnen op locatie of in “De Merwelanden”. Het is handig de kinderen op te laten halen. Daarnaast vliegt de tijd vaak voorbij. De kinderen vinden het soms zo leuk dat de cadeautjes nog allemaal ingepakt staan op het moment dat de kinderen weer opgehaald worden.

Kinderfeestje reserveren:
Een kinderfeestje kan niet eerder dan 30 dagen van te voren gereserveerd worden. Dit om te voorkomen dat Kampvuurkok andere boekingen misloopt.

Wil je toch eerder reserveren dan 30 dagen van te voren? Dat kan tegen een meerprijs van 200 euro. Neem hiervoor contact met mij op.

Als je een toffe maaltijd vol avontuur wil moet je dit Kokkie inhuren. Hij is geweldig goed met kinderen (wij zijn een complexe doelgroep) en weet de aandacht schijnbaar moeiteloos vast te houden. Wat een feest! Inhuren!!
juf Claudia
juf Claudia
1697714915
Deze zomer hebben we onder leiding van Arrien een fantastische middag en avond gehad.Met 50 personen hebben we heerlijk gekookt op vuur, oa groenten, zalm, kip, salades, meloen, brood en als klapstuk zelfgemaakt ijs.Iedereen werd vakkundig aan het werk gezet en ook de kinderen hebben zich volop vermaakt en zijn lekker bezig geweest met houthakken, popcorn maken en ijs maken.Alles werd perfect geregeld door Arrien, echt een duizendpoot!
Na een aantal van de digitale workshop mee gevolgd te hebben tijdens de lock down, 2 dagen workshop gevolgd op scoutinglandgoed Zeewolde.Heel veel bijgeleerd, van de meest simpele trucjes tot wat moeilijker zaken.Met zijn aanhanger die helemaal ingericht is voor het geven van workshops heeft hij alles bij de hand om alle mogelijke gerechten te maken.En de kampvuurkok zelf : prima begeleider met af en toe een beetje show-elementen die het oa voor kinderen ook leuk maakt.Top om mee te maken.
js_loader

TIJD & KOSTEN

Tijd: circa 3 uur

Kosten: € 300,- tot 15 kinderen + reiskosten (€ 0,95 per km)

Is de groep groter? Geen probleem, ik reken 3 euro per extra kind. Broertjes en zusjes mogen mee. 

Bovenstaand feest is uit te breiden met:
 • Broodjes bakken (+ € 2,- pp)
 • Marshmallowtaart (+ € 2,- pp)
 • Pizza party (+ € 4,- pp + 1 uur)
 • Broodjes knakworst (+ €2,- pp)
 • Tostitaart bakken (+ €2,- pp)

Met kleine kinderen kan het wat minder lang duren, en met grote kinderen wat langer. Je kunt altijd contact met mij opnemen als je meer wilt weten.