Top
 

Rozemarijn-zandkoekjes

 / Recepten  / Rozemarijn-zandkoekjes
18 aug

Rozemarijn-zandkoekjes

Erin Gleeson is een bijzonder mens, ze gaf haar drukke bestaan als fotograaf in New York op en verhuisde naar het platte land. Daar starte zij http://theforestfeast.com, een bijzonder food blog met tal van recepten. Een aanrader om eens op te zoeken.

Zelf was ik zo enthousiast over de site dat ik direct het boek besteld heb.

Onderstaand recept komt (na wat aanpassing) uit het boek “het forest feast”.the-forrest-feast

Nodig

  • 250 gram suiker
  • 500 gram bloem
  • 250 gram gezouten roomboter
  • 8 TL gehakte rozemarijn naalden

Bereiding

  • Snijdt de boter zo fijn mogelijk
  • Meng alle droge ingrediënten met de boter en kneed het zo kort mogelijk met de vingertoppen tot een kruimelig deeg
  • Druk het deeg in skillet en bak de koek in 30 minuten gaar, de rand moet goud bruin zijn
  • Eventueel kun je een boterkoekvorm en reflector oven gebruiken

 

 

No Comments

Leave a Reply