Top
 

Marshmallow taart

 / Recepten  / Marshmallow taart
24 jun

Marshmallow taart

Deze taart smaakt fantastisch, is onweerstaanbaar lekker, simpel te maken, leuk om te delen en vreselijk slecht voor je lijn. Als je van calorieën tellen houdt dan raak je voorlopig niet uitgeteld!

Mijn zus Nicole deelde een filmpje op facebook waar in deze “taart” getoond werd voor in een gewone oven.

Nodig

  • 1 laag marshmallows
  • 1 laag pure (zo puur mogelijk) chocola
  • voldoende kaakjes

Bereiding

  • Bedek een skillet of DO met een laag chocolade (eventueel kun je de repen fijn verkruimelen
  • Bedek de laag chocolade met een laag marshmallows
  • Zorg voor minimaal onderwarmte (verbrandechocolade is vies) chocolade smelt al bij een temperatuur van 35 tot 40 graden, warmer hoeft dus echt niet
  • Zorg voor veel bovenwarmte zodat de marshmallows mooi smelten en kleuren

Serveren

Deel koekjes uit en laat iedereen met zijn koekje(s) in de gesmolten marshmallows en chocolade dippen.

No Comments

Leave a Reply