fbpx
Top
 

Recensies

 / Recensies

De meeste recensies krijg ik via Facebook en Google. Soms krijg ik ook een waardering via mail, een bedankkaartje of een cadeau. Onderstaande pagina geeft een overzicht van de beoordelingen die ik ontvangen heb.

Heb je met me gekookt? Maak me blij en schrijf een recensie. Het kan via:

Joyce Stam
Joyce Stam
19:13 16 Jul 19
Vandaag hadden we op de BSO de kampvuurkok op bezoek. Wat een geweldige dag hebben we gehad! Hout hakken, vuur maken, popcorn maken en heerlijk pizza brood en breekbrood waar we van gesmuld hebben. Het maiskolf lied heeft nog lang nagegalmd op het plein.Arrien nogmaals bedankt voor de geweldige dag die we hebben gehad en hopelijk tot ziensWat ons betreft is de kampvuurkok echt een aanrader voor iedereen!
Cindy de Graauw
Cindy de Graauw
18:52 16 Jul 19
We hebben vandaag genoten met alle kids van de bso!!! Echt een aanrader!!!Leerzaam leuk gezellig !!!
Cecilia Feldberg
Cecilia Feldberg
18:46 03 Jul 19
Genoeg! een top ervaring.
Jan Knoop
Jan Knoop
18:44 23 Jun 19
Heel leuk, relaxed èn lekker.Voor kinderen en volwassenen!
Tom de Winter
Tom de Winter
20:28 10 Jun 19
Bart van den Belt
Bart van den Belt
06:17 23 May 19
Wat een geweldig bedrijfsuitje hebben we gehad met Arriën. Alles was goed verzorgd, het eten was heerlijk en het is gewoon een leuke vent om zo'n activiteit mee te doen. Aanrader!
Afgelopen maandagavond hebben wij onwijs genoten van de Kampvuurkok tijdens ons teamuitje. Arrien heeft onwijs veel passie voor zijn werk, veel liefde voor eten en gezelligheid. Samen hebben we een geweldige avond gehad. Heerlijk koken boven het kampvuur op een fantastsiche plek in de natuur. Het eindresultaat wat TE GEK smaakte maakte de hele avond compleet. Wij raden het iedereen aan!! Arrien; tot ziens! Ons ga je nog wel eens vaker ontmoeten:)
Bart van den Belt
Bart van den Belt
10:35 22 May 19
Wat een geweldig bedrijfsuitje hebben we gehad met Arriën. Alles was goed verzorgd, het eten was heerlijk en het is gewoon een leuke vent om zo'n activiteit mee te doen. Aanrader als je eens iets anders wilt dan een stoffig zaaltje!(Translated by Google)What a great company outing we had with Arriën. Everything was well taken care of, the food was delicious and it is just a nice guy to do such an activity. Recommended if you want something different than a dusty room!
Brent van Straten
Brent van Straten
13:07 27 Apr 19
gisteravond een gezellige avond gehad met de kampvuurkok tijdens een robuuste mannen avond
Freek Verschuren
Freek Verschuren
15:10 22 Apr 19
goede uitleg op elk niveau en lekker eten...
Daphne Aalbers
Daphne Aalbers
20:14 11 Apr 19
Fantastische ervaring! Veel geleerd, me vaak verwonderd, leuk samengewerkt en: heerlijk gegeten!
Laurens Verwijs
Laurens Verwijs
13:18 22 Mar 19
We hebben Arrien ontmoet in de Ardennen waar hij op de camping diverse workshops verzorgde! Super leuk om te leren wat je allemaal met een Dutch Oven kan! Arrien heeft een super leuke energie en verzorgd alles tot in de puntjes! Het is leuk om met elkaar bezig te zijn en aan het einde van de dag te genieten van een heerlijke maaltijd! Super ervaring!
Joëlle Huiskes
Joëlle Huiskes
11:04 25 Jan 19
Keete Hale
Keete Hale
18:32 16 Jan 19
Wat een hele leuke manier om even op een hele andere manier bezig te zijn met elkaar. Echt genoten👍
Andrea Gielbert
Andrea Gielbert
12:20 03 Jan 19
Arriën heeft een geweldige workshop voor onze kinderen van Yes! Kinderopvang gegeven. Fantastische vent, super toffe workshop!
Superleuke dag gehad met collega's, en eerder al eens met onze gemeente, heel relaxt en heerlijk eten, goede uitleg. Aangestoken met het buiten-kook-virus!
Geweldige avond gehad gisteren,netjes geregeld,bij ons teamuitje van dac Gorcum.
Heleen de Boon
Heleen de Boon
14:42 07 Sep 18
Een super leuk teamuitje gehad. Heerlijk samen buiten koken en lekker gegeten. Bedankt kampvuurkok!
Judith van Buuren
Judith van Buuren
18:23 31 Aug 18
Kampvuurkok (ook wel Arrien) in één woord: fenomenaal! Hij heeft op mijn bruiloft een hele dag gestaan met heerlijk eten (en fantastische geuren), een reuze gezellig humeur en sfeermakende decoratie. De gasten praten nog steeds na over hoe heerlijk het eten is wat hij heeft gemaakt, en de waardevolle toevoeging die hij was op onze mooie dag. Bedankt! 🙂
Ni Cole
Ni Cole
11:00 23 Jul 18
Met Bso kids een bezoek gebracht aan de kampvuurkok, echt een aanrader!!!Een zeer leuke belevenis voor kinderen. Zelf koken & bakken en het geheel word afgemaakt met spelletjes en liedjes onder gitaarbegeleiding. Er zijn vele mogelijkheden, deze kampvuurkok is erg veelzijdig dus aarzel niet, gewoon doen!
Marsha Vlooswijk
Marsha Vlooswijk
20:03 11 Jun 18
Een fantastische outdoor cooking middag gehad. Gezellig met de familie gekookt en heerlijk gegeten. Super leuk om dit met de familie te doen, iedereen was enthousiast. Weer TOP geregeld Arrien. Nogmaals dank hiervoor !!! Fam.Vlooswijk
Opnieuw mochten we met groep 8 van de Anne de Vriesschool in Sliedrecht het hele kamp genieten van de kookkunsten en gezelligheid van de kampvuurkok. Het was weer top!! Bedankt!
Gerda Simmer-Elzenaar
Gerda Simmer-Elzenaar
14:22 04 Jun 18
Wat had Mara een TOPfeestje, bedankt voor alles.Overal was aan gedacht en je hebt een hele leuke natuurlijke manier om met kinderen om te gaan, echt een talent.Ze hebben het hier thuis nog steeds over hoog meel of laag meel en proberen thuis ook hoog of laag water in te schenken 🙂 en dat popcorn-lied vergeten ze nooit meer :)Aan te bevelen bij iedereen deze kampvuurkok!!!
Mark te Poele
Mark te Poele
06:44 28 Apr 18
Op KBs De Heeswijk in Montfoort was een vd workshops in de feestweek de "Kampvuurkok." Niet alleen een lekker en gezamenlijk maal voorbereiden, maar ook een vurig spektakel, muziek, plezier maar vooral gezelligheid en blije gezichten!5 Michelin sterren... dik verdiend!
Meike Tanesha
Meike Tanesha
20:37 03 Apr 18
Afgelopen weekend heb ik een fantastische HIT gehad met de kampvuurkok. We hebben onder zijn leiding super lekkere dingen gemaakt (in de dutch oven) zoals verschillende broden, taarten en verse zalm. Ook hebben we een kijkje kunnen nemen bij de kinderworkshop, wat hij echt ontzettend leuk doet. Dus zeker een aanrader voor groepen kinderen! Arriën, ik heb genoten van jouw kennis en daarbij ben je een fantastisch mens! Dankjewel �
Gemma van Aken
Gemma van Aken
09:32 10 Jan 18
Tijdens een buitenkook event hebben wij het geluk gehad de kampvuurkok te ontmoeten. Mijn kids gingen mee om brood te bakken en nu nog krijg ik elke keer als ik brood met ze bak te horen hoe we het gist wakker moeten krijgen en een prachtig verhaal over hoe de temperatuur van het water gemeten kan worden door een baby aan zijn oren te houden!! Arriën, dank je wel voor de top uitleg en het enthousiast maken van mijn kinderen!
Lisa Duurkoop
Lisa Duurkoop
20:48 08 Jan 18
Vandaag mochten we op BSO De Wilde Poema van Kinderopvang de Bilt de kampvuurkok verwelkomen. Wat een fantastische dag hebben we gehad! Van net 4-jarige kleuters tot 13-jarige pre-pubers...alle kids hebben genoten van het klaarmaken, koken en natuurlijk het opeten! Voor iedere leeftijdsgroep was er een activiteit. Bananenloempia’s maken, applecrumble, glutenvrij brood en glutenvrij pannenkoekjes en echte pizza-taart...en dat alles volgens ons voedingsbeleid én rekening houdend met alle allergieën! �Arrien is heel flexibel en voelt goed aan wat de behoefte van de groep is en sluit daar snel en goed op aan! Grappige liedjes, hout hakken, vuur maken zonder vuur...ook tijdens de ‘wachtmomentjes’ hebben de kinderen zich prima vermaakt.Wat ons betreft is de kampvuurkok echt een aanrader voor iedere BSO! En eigenlijk gewoon voor iedereen! Nogmaals bedankt voor deze topdag!Groetjes namens de pedagogisch medewerkers en kinderen van BSO de Wilde Poema
Ben Stegehuis
Ben Stegehuis
21:36 13 Dec 17
Jeroen Voorhaar
Jeroen Voorhaar
17:39 12 Oct 17
Een paar dagen voor het event belde ik Ariën op met de vraag of hij ons kon helpen met een uitdagende opdracht. Hierop werd meteen enthousiast gereageerd en dat we met een Engelse groep waren was geen probleem. Vervolgens op de dag zelf kwam hij met een kar onze locatie oprijden. Er werd snel alles klaar gezet en voor dat je het weet brand er al een mooie vuurtje. Ja dit gaat wel goed komen, de 25 jongeren +/- 17 jr. zijn aan de hand van recepten hun feestmaal aan het klaar maken. En dat bestond uit zalm, biefstuk, salade, bananen loempia's, apple crumble en nog veel meer lekkers. Met aan het einde een het laten ontploffen van frisdrank flessen en ijs gemaakt van droogijs. Een waar spektakel. Echter, het geen wat mij het meest tevreden stelde was dat hij goed mee denkt. Als klant gaf ik aan wat de doelgroep was, de verwachte sfeer en de gevraagde ervaring. Hierop vroeg hij of hij evt. dingen mocht toevoegen zoals de bananen loempia's, het maken van ijs en een ander soort salade. Heel erg bedankt voor de goed en volledige service,Jeroen
Brechtje Heermans
Brechtje Heermans
21:00 30 Sep 17
Ik hoef een week niet meer te eten, denk ik, zo vol zit ik! Het was te leuk op het Naaldenveld! Dank je wel!
We vragen Ariën al enkele jaren op rij voor verschillende grote en kleine Bushcraftweekends in Vlaanderen. Hij geeft dan verschillende workshops. Telkens worden deze door de deelnemers zeer gesmaakt! Van kinderen tot volwassenen. Naast lekker koken en eten hoort er altijd heel veel sfeer en gezelligheid bij.
Leontien Kragten
Leontien Kragten
08:41 20 Sep 17
Wij hebben gisteren een fantastische outdoorcooking middag gehad. Het eten was echt super lekker, alles zag er prachtig uit maar vooral het enthousiasme en de relaxedheid van Arriën heeft de dag tot een topdag gemaakt! Tnx namens ons hele team!
Bianca Vink
Bianca Vink
10:45 18 Sep 17
Jacolina Ros Verkaik
Jacolina Ros Verkaik
10:44 27 Aug 17
Gisteren kennis gemaakt met de kampvuur kok. Het was bij ons buurt feest.Geweldig ons de kampvuur kok in te hurenGoeie ervaring voor volwassenen maar zeker ook voor de kinderen.Nog bedankt voor deze geweldige ervaring .
Sanne De Jager
Sanne De Jager
14:34 03 Aug 17
Super gezellige & lekkere (voor mij) verrassing! Met de hele familie koken en eten is een top alternatief voor elke gelegenheid eigenlijk. Goed georganiseerd, heel duidelijk en gelukkig kan Arrien veel tegelijkertijd om alle minder geoefende keukenwondertjes uit de brand te helpen � De zalm aan de stok & het zelfgemaakte ijs zijn zeker echte showpaardjes! Super lekker gegeten en hele leuke foto's �
Nancy Kaal
Nancy Kaal
20:13 27 Jun 17
Afgelopen zondag heb je een zeer geslaagde pizza party verzorgd met een heerlijke Apple Crumble toe! Perfect voor teambuilding en een informeel samenzijn voor alle leeftijden.Mensen, kan dit iedereen aanraden. Met Arriën zijn er korte lijnen en je krijgt altijd snel een mailtje, appje of belletje. Denkt met je mee zodat het precies past bij jouw wensen en in ons geval de deelnemers en accommodatie. Echt top!Namens team deelnemers van de Rainbow Scouting dankjewel!!
Mariette Bakker
Mariette Bakker
11:06 13 Jun 17
Donderdag 8 juni jl. had de OR met de raad van bestuur van ASVZ een afscheidsetentje van OR-leden. In de mooie omgeving van de Notenhoeve in Ottoland werden we verwelkomt door de kampvuurkok Arriën en z'n hulpje Sander met koffie, thee en een heerlijke brownie. Na het nodige voorbereidende snijwerk gingen we onze minipizza's bereiden. Iedereen kon z'n eigen voorkeurspizza samenstellen. Daarnaast waren er nog lekkere salades. Voor het nagerecht hadden we zelf al bananenloempia's gemaakt en als klap op de vuurpijl zijn we ijs gaan maken met een CO2 blusser, heel spectaculair en lekker!Het was fantastisch om zo in samenwerking met elkaar bezig te zijn. Dank je wel Arriën en Sander.OR ASVZ
Op zondag 21 mei heeft Arriën een geweldige bijdrage geleverd aan Let's Go Outdoor, een gratis toegankelijk outdoorevenement. Arriën was hierbij aanwezig om bezoekers kennis te laten maken met outdoor cooking. Niet als demonstratie maar door de bezoekers zelf aan het werk te zetten. Ook konden bezoekers bij Arriën terecht met al hun vragen. Zeer geslaagd, geheel naar wens en Arriën bood hiermee een meerwaarde voor Let's Go Outdoor.
Eva Verschoor de Vries
Eva Verschoor de Vries
19:11 08 Jun 17
Suzanne Jelier Klop
Suzanne Jelier Klop
07:03 05 Jun 17
Afgelopen vrijdag ons proefkamp met de welpen gehad. Samen met jou een super pizza-party gehad. Arriën ze hebben er van genoten . En de ouders en wij ook. Het was geweldig. Nogmaals bedankt.
Joyz Schoorl
Joyz Schoorl
20:06 29 May 17
Dennis Kok
Dennis Kok
10:07 23 May 17
Simone van der Veer
Simone van der Veer
19:25 15 May 17
Afgelopen zaterdag een geweldig feestje gehad met vrienden en familie, tot in de puntjes verzorgd door de kampvuurkok. Het concept bleek precies aan te sluiten bij wat we voor ogen hadden. In de voorbereiding al een prima afstemming, en tijdens het feest volledige inzet van hem om het te laten slagen met speciale aandacht voor de kinderen Arrien, super bedankt, het was geweldig. Tot ziens! Familie van der Veer
Xander Topma
Xander Topma
14:04 09 May 17
Gisteren heeft Arriën een fantastische sessie geleid voor Businessclub Meppel. Op het terrein van Scouting Meppel heeft hij op een professionele en ontzettend gezellige manier een geweldige bijeenkomst neergezet.Niet alleen was het eten echt heerlijk maar zijn persoonlijkheid zorgt direct voor een leuke sfeer waardoor iedereen zin kreeg om buiten aan de slag te gaan met de verse ingrediënten.Ik beveel de Kampvuurkok zonder twijfel aan bij iedereen die lekker buiten bezig wil zijn met heerlijk eten en volop gezelligheid!
Iris van Driel
Iris van Driel
09:14 08 May 17
Eigenlijk kon Arriën afgelopen zaterdag niet i.v.m. zijn werk. Maar omdat het voor ons de enige optie was om op dat moment het vrijgezellenfeest te organiseren, heeft hij het toch kunnen regelen om tijd voor ons vrij te maken. Dat was al super! We hadden schitterend weer en Arriën had alles tot in de puntjes geregeld en voorbereid. Een betere outdoor cooking konden wij ons niet wensen en iedereen had het ook enorm naar zijn zin. De gerechten waren heerlijk, en leuk om met elkaar klaar te maken. Daarna hebben wij uiteraard genoten van het heerlijke maaltijd.Arriën, bedankt voor deze top(mid)dag en we hopen snel nog eens gebruik te maken van je diensten!
Maarten Romkes
Maarten Romkes
16:51 18 Apr 17
Afgelopen Paasdagen heeft Arriën samen met Robert en Esther een geweldig Kamp Culinair georganiseerd voor de HIT van Scouting Nederland. Met 30 18+ scouts hebben we een geweldig weekend gehad waarbij we van alles gebakken en gekookt hebben. Heerlijk om de hele dag met vuur, dutch ovens en alle andere spullen die Arriën uit zijn kar tovert bezig te zijn. Te veel gedaan om op te noemen. Al bij de opening van HIT Alphen stonden we met een bord eten in onze hand. Maar het zelf gemaakt ijs en de afsluiting met zalm van het kampvuur en gewokte gamba's was een genot. Arriën zijn enthousiasme was aanstekelijk en ik denk dan hij soms wel nog meer genoot dan de deelnemers al deden. Dit smaakt naar meer. Arriën bedankt!
Twan Kloosterman
Twan Kloosterman
10:08 18 Apr 17
Wat een geweldige ervaring was dit. Wow. We hebben heerlijk gegeten en de vrijheid die ons geboden was om alle dingen te maken die we maar wilden, was echt immens prettig. Volgend jaar weer met de hele groep!!
Wendy van Rossum
Wendy van Rossum
15:43 22 Feb 17
Voor een actie van Scouting Nederland hebben we Arriën gevraagd om een heerlijke maaltijd voor ons te bereiden. Hij heeft dit uitstekend gedaan! Tijdens de maaltijd leer je ontzettend veel over koken met Dutch ovens en doordat je zelf ook aan de slag gaat kan het niet anders dat je enthousiast wordt over deze manier van koken. Arriën is een hele fijne man met een aanstekelijk enthousiasme, die iedereen graag wil helpen. Het was dankzij Arriën een geslaagde actie!
Jeanette Dijk
Jeanette Dijk
09:52 15 Feb 17
Wat een kennis heeft arrien in huis, en met wat een passie kan hij dat vertellen. Een erg leuke workshop gehad, en veel geleerd over koken op en met kampvuur.
Ronald van den Belt
Ronald van den Belt
20:08 05 Feb 17
Martijn Kuiken
Martijn Kuiken
19:16 05 Feb 17
Fantastisch kookweekend achter de rug onder de deskundige leiding van Arriën! Als je houdt van koken op houtvuur, gezelligheid en ouderwets eten en drinken rond een vuur met medescouts, kennissen, vrienden of wie dan ook, de kampvuurkok is een absolute aanrader. Thx Arriën!
Mark Woodstoxx
Mark Woodstoxx
18:37 05 Feb 17
Een super kook en stook weekend gehad. Heerlijk gekookt en gezellig rond het vuur gekletst en gegeten.
Stefan Slokkers
Stefan Slokkers
21:44 22 Jan 17
Tim V. Opdorp
Tim V. Opdorp
21:29 22 Jan 17
Wat een passie voor het kampvuur koken heeft ariien . Het is een hele leerzame en gave workshop.
Yannick van Opdorp
Yannick van Opdorp
21:51 21 Jan 17
Vandaag met scouting regio west-Brabant een geweldige dag mogen beleven. Het was zeer leerzaam en voor al heel gezellig. Arriën en Vera bedankt!!
Rens Janssen
Rens Janssen
22:05 15 Jan 17
Ries Oerlemans
Ries Oerlemans
21:56 15 Jan 17
Zeer fijne kerel verstand van koken. Zeer groot hart en geweldig met kinderen . Een zeer fijne vriend .
Herman Tobe
Herman Tobe
20:25 15 Jan 17
De Kampvuur kok is het voor beeld van hoe de mensheid zou moeten zijn liefde vol /vrolijk/hulpvaardig/ en leerzaam .Zijn eten is altijd zalig maar ook een uitdaging voor de tong . een echte aan rader .
Rob te Veldhuis
Rob te Veldhuis
20:22 15 Jan 17
Eén ster voor uitleg en instructie, één ster voor entertainment en de andere drie geef ik in opdracht van m'n smaakpapillen.
Rody Klop
Rody Klop
20:06 15 Jan 17
Verrassend en altijd gezellig !
Peter Hollander
Peter Hollander
19:29 15 Jan 17
Gerben Groenenberg
Gerben Groenenberg
15:58 15 Jan 17
Afgelopen bushcraftweekend heeft Arriën eerlijk voor ons gekookt. Wij zijn al een paar jaar van de partij met onze bushcraft en survival shop De Basiszaak en zijn meestal gezellig druk met onze klanten waardoor er weinig tijd overblijft om voor het eten te zorgen. Dit was de eerste keer dat Arriën de maaltijden voor ons verzorgde en dat is zeer goed bevallen. Behalve dat wij nu niet aan het eten hoefde te denken hebben we ook nog eens een stuk beter gegeten dan anders! Lekkere verassende gerechten uit de Dutch oven en vers gerookt vlees uit een tentje! De volgende keer mag je weer op ons rekenen!
André Reitsema
André Reitsema
08:26 31 Dec 16
Carla Lukken
Carla Lukken
17:39 30 Oct 16
Wij hebben gisteren ons 12,5 jarig jubileum mogen vieren samen met de kampvuurkok en lieve familie en vrienden. We hebben heerlijke avond gehad en lekker gegeten.
Jantine Nederlof
Jantine Nederlof
11:18 24 Oct 16
De afsluiting van de Kinderboekenweek 2016 was mede door de kampvuurkok 1 groot feest! Alle kinderen mochten van klein (peuters) tot groot helpen met iets lekkers te bakken voor de ouders. Toen hij ook nog iets lekkers voor alle leerkrachten had gemaakt, kon onze dag niet meer stuk!Heel hartelijk bedankt namens ons allemaal!
Mark Van Griensven
Mark Van Griensven
16:09 16 Oct 16
Vandaag hele leuke(en vroege) workshop gevolgd.Veel geleerd en lekkere dingen gemaakt.ToppertjeBedankt Arrien
Edwin Biskop
Edwin Biskop
07:38 10 Oct 16
Een ongelooflijke gemotiveerde man die met passie voor lekker eten je overal bij betrekt en ervoor zorgt dat je zelf de heerlijkste recepten klaar maakt in dutchoven's
Cora van Schaik
Cora van Schaik
17:57 09 Oct 16
In de boomgaard van de Heerlijkheid van Papendrecht kookte de personeelsvereniging van ETB de Noord met elkaar een (h)eerlijke uitgebreide maaltijd op het kampvuur van Arrien. Als toetje ijs uit de brandblusser met (h)eerlijke appelkruimel. Een dag om nooit meer te vergeten! Dank je wel Arrien!
Jose Dokter
Jose Dokter
21:41 17 Sep 16
Bedrijfsfeestje gehad vanavond...super leuk en wat een heerlijk eten! Erg leuk om in groepjes eten te maken om vervolgens samen op te eten! Geweldig concept!
Arina van Wingerden
Arina van Wingerden
11:00 12 Jun 16
Goede begeleiding gehad en heel veel plezier met het bereiden van de gerechten gehad! Enorm kunnen lachen met de rest en ook met de kok zelf! Zeker een aanrader en ga dit zeker onthouden! Heel erg bedankt voor de leuke avond!
Ontzettend goed georganiseerd en een heerlijke maaltijd als resultaat!! Een aanrader...
Aukje Bor-Stokroos
Aukje Bor-Stokroos
07:31 14 May 15
Super leuke samenwerking met Arriën. Hij het vuur en ik de kruiden. Deelnemers leren in een gezellige ontspannen sfeer de lekkerste gerechten maken op een vuur. Aanrader!!!
Annemarie de Nijs
Annemarie de Nijs
10:36 26 Apr 15
Al zeer regelmatig met Arrien aan het koken geweest op kinderfeestjes, familiefeestjes en events. Succes verzekerd voor jong en oud! En altijd heerlijke maaltijden die uiteraard van het kampvuur komen. Maar ook speurtochten en overnachtingen zijn een groot feest! Ga zo door Arrien!
Belinda Biskop
Belinda Biskop
14:50 25 Feb 15
Ik heb afgelopen zaterdag een geweldige kookworkshop bij arriën gedaan tijden de koude regenachtige middag.Deze was helemaal geweldig met heerlijke recepten, vooral de stoofpot was heerlijk, we gaan elkaar dan ook zeker nog vaker tegen komen want ik kijk er naar uit om meer gerechten te bereiden in deze buitenkeuken op locatie.Arriën je bent een super gezellige top kok en we zien elkaar zeker weer Groetjes
Annemarte Den Breejen
Annemarte Den Breejen
16:10 26 Jan 15
Siegurd van Leusen
Siegurd van Leusen
10:07 28 Oct 14
Arriën is een prachtmens vol enthousiasme! Altijd bereid om mensen het naar hun zin te krijgen door keihard te werken. Zijn passie voor koken straalt er van af en ik raad iedereen aan om een keertje mee te doen tijdens een kookarrangement van de Kampvuurkok!
Heleen Verhoef
Heleen Verhoef
23:35 19 Jul 14
Ontzettend leuk. .En lekker! De kinderen uit onze buurt hebben het vanaf heel erg gezellig gehad en wij 's avonds ook!
Jacoba Ed
Jacoba Ed
12:01 02 Jun 15
Wat een gezellig feestje krijg je als je de kampvuurkok uitnodigt..toppertje
Emmanuel Perez
Emmanuel Perez
09:54 30 Mar 15