Top
 

Recensies

 / Recensies

De meeste recensies krijg ik via Facebook. Soms krijg ik ook reacties via mail, een bedankkaartje of een cadeau. Onderstaande pagina geeft een overzicht van de recensies die ik ontvangen heb.

Wil je een recensie schrijven? Dan graag via Facebook!
Heb je dat niet? Stuur dan jouw recensie in. Hartelijk dank 😀

Op KBs De Heeswijk in Montfoort was een vd workshops in de feestweek de "Kampvuurkok." Niet alleen een lekker en gezamenlijk maal voorbereiden, maar ook een vurig spektakel, muziek, plezier maar vooral gezelligheid en blije gezichten!

5 Michelin sterren... dik verdiend!
... Meer bekijkenMinder bekijken

Bekijk alle reviews

Afgelopen weekend heb ik een fantastische HIT gehad met de kampvuurkok. We hebben onder zijn leiding super lekkere dingen gemaakt (in de dutch oven) zoals verschillende broden, taarten en verse zalm. Ook hebben we een kijkje kunnen nemen bij de kinderworkshop, wat hij echt ontzettend leuk doet. Dus zeker een aanrader voor groepen kinderen! Arriën, ik heb genoten van jouw kennis en daarbij ben je een fantastisch mens! Dankjewel �... Meer bekijkenMinder bekijken

Bekijk alle reviews

Tijdens een buitenkook event hebben wij het geluk gehad de kampvuurkok te ontmoeten. Mijn kids gingen mee om brood te bakken en nu nog krijg ik elke keer als ik brood met ze bak te horen hoe we het gist wakker moeten krijgen en een prachtig verhaal over hoe de temperatuur van het water gemeten kan worden door een baby aan zijn oren te houden!!
Arriën, dank je wel voor de top uitleg en het enthousiast maken van mijn kinderen!
... Meer bekijkenMinder bekijken

Bekijk alle reviews

Vandaag mochten we op BSO De Wilde Poema van Kinderopvang de Bilt de kampvuurkok verwelkomen. Wat een fantastische dag hebben we gehad! Van net 4-jarige kleuters tot 13-jarige pre-pubers...alle kids hebben genoten van het klaarmaken, koken en natuurlijk het opeten!

Voor iedere leeftijdsgroep was er een activiteit. Bananenloempia’s maken, applecrumble, glutenvrij brood en glutenvrij pannenkoekjes en echte pizza-taart...en dat alles volgens ons voedingsbeleid én rekening houdend met alle allergieën! �

Arrien is heel flexibel en voelt goed aan wat de behoefte van de groep is en sluit daar snel en goed op aan! Grappige liedjes, hout hakken, vuur maken zonder vuur...ook tijdens de ‘wachtmomentjes’ hebben de kinderen zich prima vermaakt.

Wat ons betreft is de kampvuurkok echt een aanrader voor iedere BSO! En eigenlijk gewoon voor iedereen!

Nogmaals bedankt voor deze topdag!

Groetjes namens de pedagogisch medewerkers en kinderen van BSO de Wilde Poema
... Meer bekijkenMinder bekijken

Bekijk alle reviews

Een paar dagen voor het event belde ik Ariën op met de vraag of hij ons kon helpen met een uitdagende opdracht. Hierop werd meteen enthousiast gereageerd en dat we met een Engelse groep waren was geen probleem. Vervolgens op de dag zelf kwam hij met een kar onze locatie oprijden. Er werd snel alles klaar gezet en voor dat je het weet brand er al een mooie vuurtje.

Ja dit gaat wel goed komen, de 25 jongeren +/- 17 jr. zijn aan de hand van recepten hun feestmaal aan het klaar maken. En dat bestond uit zalm, biefstuk, salade, bananen loempia's, apple crumble en nog veel meer lekkers. Met aan het einde een het laten ontploffen van frisdrank flessen en ijs gemaakt van droogijs. Een waar spektakel.

Echter, het geen wat mij het meest tevreden stelde was dat hij goed mee denkt. Als klant gaf ik aan wat de doelgroep was, de verwachte sfeer en de gevraagde ervaring. Hierop vroeg hij of hij evt. dingen mocht toevoegen zoals de bananen loempia's, het maken van ijs en een ander soort salade.

Heel erg bedankt voor de goed en volledige service,
Jeroen
... Meer bekijkenMinder bekijken

Bekijk alle reviews

Ik hoef een week niet meer te eten, denk ik, zo vol zit ik! Het was te leuk op het Naaldenveld! Dank je wel!... Meer bekijkenMinder bekijken

Bekijk alle reviews

We vragen Ariën al enkele jaren op rij voor verschillende grote en kleine Bushcraftweekends in Vlaanderen. Hij geeft dan verschillende workshops. Telkens worden deze door de deelnemers zeer gesmaakt! Van kinderen tot volwassenen. Naast lekker koken en eten hoort er altijd heel veel sfeer en gezelligheid bij.... Meer bekijkenMinder bekijken

Bekijk alle reviews

Wij hebben gisteren een fantastische outdoorcooking middag gehad. Het eten was echt super lekker, alles zag er prachtig uit maar vooral het enthousiasme en de relaxedheid van Arriën heeft de dag tot een topdag gemaakt! Tnx namens ons hele team!... Meer bekijkenMinder bekijken

Bekijk alle reviews

Gisteren kennis gemaakt met de kampvuur kok.
Het was bij ons buurt feest.
Geweldig ons de kampvuur kok in te huren
Goeie ervaring voor volwassenen maar zeker ook voor de kinderen.
Nog bedankt voor deze geweldige ervaring .
... Meer bekijkenMinder bekijken

Bekijk alle reviews

Super gezellige & lekkere (voor mij) verrassing! Met de hele familie koken en eten is een top alternatief voor elke gelegenheid eigenlijk. Goed georganiseerd, heel duidelijk en gelukkig kan Arrien veel tegelijkertijd om alle minder geoefende keukenwondertjes uit de brand te helpen �
De zalm aan de stok & het zelfgemaakte ijs zijn zeker echte showpaardjes! Super lekker gegeten en hele leuke foto's �
... Meer bekijkenMinder bekijken

Bekijk alle reviews

Afgelopen zondag heb je een zeer geslaagde pizza party verzorgd met een heerlijke Apple Crumble toe! Perfect voor teambuilding en een informeel samenzijn voor alle leeftijden.

Mensen, kan dit iedereen aanraden. Met Arriën zijn er korte lijnen en je krijgt altijd snel een mailtje, appje of belletje. Denkt met je mee zodat het precies past bij jouw wensen en in ons geval de deelnemers en accommodatie. Echt top!

Namens team deelnemers van de Rainbow Scouting dankjewel!!
... Meer bekijkenMinder bekijken

Bekijk alle reviews

Donderdag 8 juni jl. had de OR met de raad van bestuur van ASVZ een afscheidsetentje van OR-leden. In de mooie omgeving van de Notenhoeve in Ottoland werden we verwelkomt door de kampvuurkok Arriën en z'n hulpje Sander met koffie, thee en een heerlijke brownie.
Na het nodige voorbereidende snijwerk gingen we onze minipizza's bereiden. Iedereen kon z'n eigen voorkeurspizza samenstellen. Daarnaast waren er nog lekkere salades. Voor het nagerecht hadden we zelf al bananenloempia's gemaakt en als klap op de vuurpijl zijn we ijs gaan maken met een CO2 blusser, heel spectaculair en lekker!
Het was fantastisch om zo in samenwerking met elkaar bezig te zijn.
Dank je wel Arriën en Sander.
OR ASVZ
... Meer bekijkenMinder bekijken

Bekijk alle reviews

Op zondag 21 mei heeft Arriën een geweldige bijdrage geleverd aan Let's Go Outdoor, een gratis toegankelijk outdoorevenement. Arriën was hierbij aanwezig om bezoekers kennis te laten maken met outdoor cooking. Niet als demonstratie maar door de bezoekers zelf aan het werk te zetten. Ook konden bezoekers bij Arriën terecht met al hun vragen. Zeer geslaagd, geheel naar wens en Arriën bood hiermee een meerwaarde voor Let's Go Outdoor.... Meer bekijkenMinder bekijken

Bekijk alle reviews