Top
 
 / Activiteiten  / Workshop Scouting Jan Wandelaar Zeewolde
21 jan

Workshop Scouting Jan Wandelaar Zeewolde

Scouting Jan Wandelaar is een actieve groep met een water en een land tak. Hun leidindag stond in het thema van de ontwikkelingsmatrix van Scouting Nederland. Als afsluiting heb ik een workshop outdoorcooking verzorgd.

Mijn opdracht:

“Zorg voor een lekkere, leuke en gezellige afsluiting. Er zijn “Dutch Oven noobs” en “Dutch Oven liefhebbers”, we willen niet alleen een fantastische maaltijd en een leuke belevenis. We willen ook dat je voor iedereen een stuk verdieping brengt en het koken op een hoger niveau tilt.”.

Geheel aansluitend bij de scouting slogan “Laat je uitdagen” ga ik een dergelijke uitdagingen altijd graag aan. Er was budget voor een basic outdoorcooking. Scoutinggroepen krijgen altijd korting, het werd een luxe outdoorcooking voor de prijs van een basic outdoorcooking.

Het menu:

Het resultaat van de workshop was een naar tevredenheid van opdrachtgever. Er is de nodige kennis gedeeld, er waren een 40 tevreden scouts en we hebben afgesloten met een heerlijke maaltijd!

PS onderstaande foto’s van de workshop heb ik van de Facebook pagina gestolen, mocht er bezwaar zijn dan hoor ik het graag.

No Comments

Leave a Reply