fbpx
Top
 

Winterfeest Janella zeer geslaagd

 / Activiteiten  / Winterfeest Janella zeer geslaagd
2 feb

Winterfeest Janella zeer geslaagd

Het was even slikken, 60 mensen in een achtertuin vol gietijzer en kampvuurtjes. Waar ben ik aan begonnen!?! Gelukkig bleek een goed begin het halve werk. Na een lekker glas eigen gemaakte glühwijn en een korte instructie en wat uitleg dat ik onmogelijk alles kan regisseren ging iedereen aan de slag.

Het resultaat mocht er wezen, een Janella, de jarig dik tevreden, een fantastische maaltijd, kinderen die aan het eind van de dag niet naar huis willen.

Hanna en Vera hebben de kinderen begeleid en naderhand hard geholpen met opruimen. De kinderen hebben bolussen, ijzerkoekjes en voor 60 man applecrumble gemaakt. Hij was weer heerlijk!

Na dat duidelijk was wie welk vuur en wie welke pan kon gebruiken liep alles super. Rond 18:00 werden de eerste gerechten geserveerd. Voor iedereen wat wils, Winterstoof met kikkererwten, Boerenkool risotto, Dutch oven winter fritatta, Zuurkool met een twist, warm gerookt spek en zelf gerookte rookworst.

De afwas tussendoor was in gebeurt voor ik het goed in de gaten had en na de appelcrumble kwam er rond 20:00 een eind aan een mooi feest.

Als er mensen nog foto’s hebben houdt ik me aanbevolen. Ik zoek met name foto’s om bij de recepten te plaatsen. Heb je dus foto’s van wat je hebt klaargemaakt, mail ze naar mij of Janella!

No Comments

Leave a Reply