fbpx
Top
 
 / Activiteiten  / Weekend met Outdoorschool.be
17 mei

Weekend met Outdoorschool.be

Elke keer als ik in België kom geniet ik er weer van. Wat het is, ik weet niet goed hoe ik het in woorden moet vatten. De start was heel bijzonder, de groep koos er voor elk gerecht samen te doen. Iedereen heeft overal aan mee gedaan en de kennisoverdracht was dan ook maximaal, net als de sfeer.

Toen Stefan Belmans mij de eerste perfect ingeschonken Leffe aanreikte kon de avond helemaal niet meer stuk. We hebben fantastisch gegeten. Ook daarna bleef het nog lang gezellig. Pas ruim na middernacht mijn hangmat opgezocht toen de laatste cursisten huiswaarts gingen. Met een klein gezelschap de volgende ochtend nog heerlijk wat aan banket gedaan. De kokosmakronen van www.in2bake.nl waren heerlijk, ondanks dat ze wat aangebrand waren. De diverse broden waren goed gelukt. Ontbijt, brunch en lunch liepen al bakkend en genietend langzaam in elkaar over!

No Comments

Leave a Reply