fbpx
Top
 
 / Activiteiten  / Van een feestje komt een feestje
18 apr

Van een feestje komt een feestje

Omdat dochter enthousiast thuis kwam van een kinderfeestje met de kampvuurkok werd ik uitgenodigd de maaltijd op jaarlijkse broers en zussendag van de familie Versteeg te verzorgen.
Op de dagcamping in de Merwelanden werd de club om 15:00 verwacht. Toen ik hoorde dat het wat later werd eerst spontaan popcorn gebakken met de kinderen van een familie aan de overkant. Toen de familie Versteeg aan kwam was er eerst uiensoep met zelf gebakken brood. Vervolgens ging iedereen lekker aan de slag. Kip in kokos, aardappels uit de DO, bietensalade en broccoli salade en appelcrumble. Ondnks dat ik had toegezegd de laatste afwas zelf te doen werd deze mij uit handen genomen. Bedankt, ik zie het als een mooi compliment!

 

Comments
  • Gertine
    19/04/2015, 20:20

    je mag dat compliment innen, ondanks dat ik die afwas niet had meegedaan. Nog 1: je doet het fantastisch met enthousiasme, bereid om te helpen/mee te denken, gezellig. Top kok!!

    gr. Arjan en Gertine Quik (die van de kip hihi)

Leave a Reply

zestien − dertien =