fbpx
Top
 
 / Activiteiten  / Passie voor puur
10 nov

Passie voor puur

Brammert Waagmeester is de man achter Passie voor Puur. Zijn bedrijf faciliteert diverse outdoor- en survivalactiviteiten in de Biesbosch. Het outdoor koken vormt een vast bestanddeel van zijn programma. Zijn kookstijl is fantastisch en koken met hem was een bijzonder belevenis die ik niet snel zal vergeten.

Passie voor Puur kookt voornamelijk in (relatief) licht gewicht bogrács (grote emaile Hongaarse kookketels). Dat moet ook wel, zij slepen hun complete uitrusting rustig in kruiwagens naar mooie, soms moeilijk bereikbare plekjes  Een zware klus maar …. de kooklocatie is dan echt fantastisch, je staat echt midden in de vrije natuur, geen auto te zien!

Culinair doen ze het goed. Simpel en puur, het liefst met lokale producten, bier van lokale brouwers, wijn van het Betuws Wijndomein, groenten van zorgboerderij De Zuidpunt, brood van Nobel’s Brood, om maar een paar voorbeelden te noemen.  Kortom puur en lokaal. De maaltijd mag dan simpel zijn, de keuze voor pure en lokale producten maakt het tot een unieke belevenis en een feest om te eten.

No Comments

Leave a Reply