fbpx
Top
 
 / Activiteiten  / Ouderkindweekend 2017 geslaagd
30 mei

Ouderkindweekend 2017 geslaagd

Ouderkindweekend 2017, 20 enthousiaste ouders, 40 enthousiaste kinderen, een fantastische kampstaf van PBC Austerlitz, kortom een geslaagd weekend. Dit ging echter niet vanzelf, we begonnen met een flinke achterstand, namelijk op natuurbrandrisico.nl was code-oranje afgegeven en er gold dus een stookverbod!!

Hopmaan Kees, Romy en Janny, de kampstaf van PBC Austerlitz dachten volop met ons mee ent tipten ons dat op 500 meter afstand een dag-recreatieterrein  van staatsbosbeheer was waar vaak gebarbecued werd. Officieel mag het daar natuurlijk ook niet maar ….. na enkele keer zwaaien naar de politie en handhaving op vrijdag en zaterdag kwam er zaterdag een autootje met twee boa’s informeren wat we aan het doen waren. Toestemming konden ze niet geven maar verbieden en wegsturen deden ze ook niet. Kortom we werden gedoogd.

De kampstaf dacht verder in alles mee en hebben ons gigantisch geholpen met bijvoorbeeld koffie in de ochtend en avond. We hadden qua gas namelijk niets mee en konden dit dus niet zelf. Hulde! De klik was buitengewoon. Romy heeft een dag meegekookt, ze volgde me al lang op Facebook en we hebben de nodige gemeenschappelijke vrienden en van Kees kreeg ik een aantal bijzondere boekjes cadeau! Geweldig bedankt! De afspraken om een keer op hun thuisbasis in Alkmaar bij scoutinggroepdegeuzen.nl te gaan koken zijn al half gemaakt.

Het weekend zelf was super, genietende kinderen betekend genietende ouders, de foto’s zeggen denk ik ruim voldoende. Maaike, Daniël en Cynthia, super bedankt voor het maken van deze foto’s. Alle deelnemers, heel leuk dat jullie er bij waren. Ik hoop dat jullie wat opgepikt hebben van het “Bourgondisch” weekend.

Ook iedereen die een workshop gegeven heeft bedankt, Maaike, Marcel, Daniël, Cynthia, Casper, Victor zonder jullie had ik dit weekend niet kunnen verzorgen.

Wat mij betreft volgend jaar weer!!

No Comments

Leave a Reply