Top
 
 / Activiteiten  / Online Outdoor Cooking Workshop
Een actie foto gemaakt in mijn achtertuin met daarop de live outdoor cooking workshop set. Vera die de regie doet, mijn vrouw die de camera doet. en ik sta te presenteren.
1 apr

Online Outdoor Cooking Workshop

Leuk voor jong & oud

Een geweldig leuke belevenis voor jong en oud in je eigen tuin. Dat is wat ik je probeer te bieden met mijn ‘Online Outdoor Cooking Workshop‘. Iedereen kan mee doen. Ervaring is niet nodig. Speciale spullenen om buiten te koken zijn handig maar niet noodzakelijk. Ook met gewone ‘binnen kookspullen’ kun je buiten koken.

Via een livestream geef ik je alle instructies, in de chat kun je vragen stellen die ik in de livestream beantwoord. Deelnemers uit heel het land mailen foto’s naar foto@kampvuurkok.nl. Deze komen weer langs in de livestream. Er is een kinder activiteit, kortom voor elk wat wils. Soms is het een beetje chaotisch, er is geen strak script en een hoop draait om improvisatie en vindingrijkheid. Dat we als Nederlanders een vindingrijk en veerkrachtig volkje zijn dat hebben we wel laten zien.

Een actie foto gemaakt in mijn achtertuin met daarop de live outdoor cooking workshop set. Vera die de regie doet, mijn vrouw die de camera doet. en ik sta te presenteren.
Een actie foto tijdens de eerste Online Outdoor Cooking Workshop.

De eerste ‘Online Outdoor Cooking Workshop’ was op 28 maart en was een groot succes. Dit fotoalbum geeft een leuke indruk.

Regent het of heb je niet alle spullen? ‘Vals-spelen’ mag, je kunt desnoods je oven of je gasfornuis binnen gebruiken. Maar buiten koken is veel leuker, zeker als je iedereen mee laat helpen en zorgd dat je de livestream op minimaal een tablet of laptop kunt volgen.

Volgende workshop

 • 11 april (meer info volgt)

Vorige edities

Leuk voor jong en oud!

Hoe doe ik mee?

 1. Meld je aan via deze (of een andere) link aan voor ‘Vandepotgerukt’ mijn e-mail nieuwsbrief. Hiermee houdt ik je op de hoogte van alle Online Workshops.
 2. Ongeveer een week voor de workshop begint krijg je een e-mail met daarin:
  • Een boodschappenlijst. De lijst is als volgt opgebouwd:
   • één deel voor vegetariërs, ben je vegetarisch dan haal je dat deel.
   • één deel voor vleeseters, eet je graag vlees dan ….
   • één deel dat je haalt als je de kinderactiviteit mee wilt doen
  • Een lijst met de spullen die je nodig hebt
   • Ik probeer zo laagdrempelig en simpel mogelijk te werken. Ook zonder speciale spullen kun je meedoen. ‘Vals te spelen’ mag en bijvoorbeeld in plaats van een Dutch Oven je oven binnen te gebruiken.
   • Voor de komende workshop krijg je bijvoorbeeld de instructie hoe je zelf een ‘heksenketel’ kunt maken van een oude pan en een paar stokken.
 3. Een dag voor de workshop krijg je de laatste info. zodat het de volgende dag een geweldig leuke belevenis wordt.
Computer in de schuur, een prima oplossing om de stream te volgen.

No Comments

Leave a Reply