fbpx
Top
 
 / Activiteiten  / Northern Fires 2018
21 okt

Northern Fires 2018

De eerste editie van Northern Fires in Stadskanaal was een groot succes. Dat kan ook niet anders met zo’n goed recept! Reden genoeg om er Northern Fires 2018 weer bij te zijn.

Hoe dat recept in elkaar zit ….. simpel, nodig een flink aantal buitenkookfanaten uit, vraag ze wat lekkers klaar te maken en zorg voor publiek dat komt eten en de rest gaat van zelf. Succes verzekerd!!

Persoonlijk vindt ik het ontmoeten van mijn collega’s en concurrenten het leukst, lekker netwerken in een ontspannen sfeer.  Samen met een flink aantal andere buitenkookfanaten heerlijk aan de kook. Doordat er geen wedstrijd aan verbonden is heb je tijd genoeg om lekker bij te kletsen en recepten, ideeën en ervaringen uit te wisselen.

Christiaan Boomker van www.devuurmeester.nl en Rob Versteegt van camping www.nijehof.nl en de rest van de organistaie, weer heel erg bedankt voor jullie inzet, zeer gewaardeerd!

Miss BBQ, De Brute Bosjesman, en vele andere oude bekenden waren er bij maar ook diverse nieuwe gezichten ontmoet. Heel bijzonder was de ontmoeting met Bûtenshûs kokkerelle, zij hebben een originele chuck wagon nagebouwd. Echt super om te zien!.Bovendien heeft dochter lief een recept van een heerlijk kaas-uien-brood prijsgegeven!

Team kampvuurkok bestond dit jaar uit Andre, Rick, Simone en Vera. Samen hebben we heerlijk gekookt. Vera en ik hebben ons vooral gericht op de kinderen. André, Rick en Simone zijn druk geweest met kippen en klei.

Rick, bedankt voor de foto’s en je inzet, de rest van het team, bedankt voor jullie inzet!

 

No Comments

Leave a Reply