fbpx
Top
 
 / Tips  / No Axe
6 sep

No Axe

Sinds kort ben ik ambassadeur van No Axe. De reden is simpel, als kampvuurkok heb ik veel hout te hakken en hoe fijner je het hout hakt des te sneller en harder brand het.

De No Axe is voor mij het ultieme gereedschap om het te kloven. Het werkt echt super!

De slogan “Veilig – Makkelijk – Snel” maken ze echt meer dan waar.

Veilig
De No Axe is zo veilig dat kinderen vanaf 7 a 8 jaar er prima zelfstandig (wel met toezicht) hout mee kunnen kloven. Wat een genot, ze voelen zich super stoer en doen een klus die anders alleen volwassenen verantwoord kunnen doen. Ze zijn niet te houden en gaan door tot alle hout gekloofd is, zo leuk vinden ze het.

Makkelijk
Uitleg is nauwelijks nodig, iedereen die een klap met een hamer kan geven kan met de No Axe overweg.

Snel
De No Axe werkt echt super snel. Elke klap is raak, het hout vliegt niet ver weg en het overeind zetten van het hout gaat in één keer goed. Er kan geen bijl tegen op.

Nadelen
Nadelen zie ik niet tenzij je het ding in je rugzak wilt meenemen, hij is groot en zwaar en zeer solide en daarmee ongeschikt om in de rugzak mee te nemen. Ook zal het je niet lukken om er een boom mee om te hakken, een bijl blijft onmisbaar maar als het gaat om veilig, makkelijk en snel houtjes kloven dan is de No Axe echt kampioen.

Bestellen / meer weten
Wil je meer weten of er een bestellen, kijk dan op www.NO-AXE.com of vraag er naar tijdens mijn workshops. Je mag hem altijd even testen.

No Comments

Leave a Reply