fbpx
Top
 
 / Activiteiten  / Let’s go Outdoor
21 mei

Let’s go Outdoor

Let’s go Outdoor is een Scouting evenement op Scoutinglandgoed Zeewolde waarbij de Scoutshop alle leveranciers uitnodigt om hun producten te tonen en te demonstreren. Dit jaar was ik er als kampvuurkok bij met Marlies, Robbert & Maarten. Heel erg bedankt voor jullie medewerking.

We hebben heel veel mensen in onze keuken mogen ontvangen. De meesten hebben pizza’s gebakken maar …. er zijn ook een aantal broden gebakken, er is een heerlijke soep gekookt, er is een heerlijk stuk buikspek gerookt en er zijn een paar rookworsten gerookt.  Kortom eten genoeg!

Ester Schotten van Buiten Eten – Outdoor Cooking heeft de nodige kruiden geplukt voor het maken van kruidenthee en diverse kruiden boters en een paar soorten kruiden-roomkaas.

Het belangrijkste was dat we heel veel medescouts uitleg hebben kunnen geven over het gebruik van de diverse Dutch Ovens, Skillets en rocketstoves. De MITI-001 bleek buitengewoon geschikt als brander voor popcorn. Kortom een geslaagde dag waarin we een hoop hebben kunnen demonstreren.

 

No Comments

Leave a Reply