fbpx
Top
 
 / Activiteiten  / Koken LSC
13 feb

Koken LSC

Van je hobby (koken op kampvuur)  je werk maken is mij gelukt als kampvuurkok. Voor een aantal scouts is dat ook gelukt. Zij werken  (in loondienst) voor Scouting Nederland op het LSC. (Landelijk Service Centrum)

Ook al ben ik jaren scout, het LSC kende ik niet. Ik wist van hun bestaan maar meer dan ook niet. Het LSC treed zelden op de voorgrond en dat is denk ik ook het kracht van hun succes.

De afgelopen jaren heeft scouting Nederland een aantal enorme mijlpalen bereikt, een landgoed, grote evenementen, een solide vereniging met duizenden vrijwilligers en nog veel meer leden.

Al deze zaken zijn primair gerealiseerd door de vrijwilligers. De vrijwilligers worden hierin bijgestaan en gecoacht door het LSC. Een prachtige wisselwerking. Zonder de vrijwilligers kan het LSC niets en zonder het LSC komen de vrijwilligers nooit zo ver.

Voor mij als scout (en kampvuurkok) was het erg leuk een keer te zien wie er nu aan de achterkant van scouting staan en met deze club aan de kook te gaan. Het meest opvallend …. de enorme variëteit aan medewerkers. Jong oud alles werkt prima samen met als resultaat een heerlijke maaltijd en een geslaagd personeelsuitje.

No Comments

Leave a Reply