fbpx
Top
 
 / Activiteiten  / Koken bruiloft Aart-Jan en Anneke
28 sep

Koken bruiloft Aart-Jan en Anneke

De vraag was simpel, kunnen we ter gelegenheid van onze bruiloft een outdoorcooking doen, we hebben twee uur voor je gereserveerd, en zijn met 50 man? Een bijna onmogelijke vraag, zeker als je bedenkt dat in de twee uur ook alles opgegeten moet gaan worden.

Het geheel moest plaats vinden in een boeren weiland bij veehouderij Nescio, het bedrijf van Aart-Jans vader.

De aankleding was fantastisch, het bruidspaar had allerlei tafels wit geschilderd en een tent gehuurd. Ik heb mijn parachute opgezet en Bloom uit Sliedrecht heeft gratis een mooi bloemstuk voor onder mijn parachute beschikbaar gesteld.

Niets is echter onmogelijk en uiteindelijk is het gelukt. Een zeer uitgebreide “mice an place” hebben de gasten zelf de appelcrumble gemaakt, de salades bereid en de biefstukken gebakken. Daarnaast hebben de gasten de hele dag met de keuken meegekeken en gezien hoe de zalm op stok gezet werd, de saus gemaakt werd en de overige gerechten bereid werden.

Het was een zeer geslaagde dag met als resultaat een fantastische maaltijd, tevreden gasten, een tevreden bruidspaar en een vermoeide en tevreden kampvuurkok.

Aart-Jan en Anneke hebben toegezegd meer foto’s te zullen sturen, zodra ze er zijn plaats ik ze hier.

[mapsmarker marker=”5″]

No Comments

Leave a Reply

een × twee =