fbpx
Top
 
 / Activiteiten  / Geslaagde vrijgezellen avond Marije
9 jul

Geslaagde vrijgezellen avond Marije

Rond 4 uur samen met Victor vertrokken naar de Surfplas in Vlaardingen. Rond 18:30 -19:00 moest er gekookt gaan worden in het kader van het vrijgezellenfeeft van Marije. Bij de Surfplas is een dagcamping en daar mag ge-BBQ-ed worden. De locatie is klein maar uitermate geschikt. Aan het eind van de avond zelfs nog een paar stammetjes hout op het vuur gelegd en een klein vuurtje gestookt.

Samen aan de afwas

De maaltijd en de voorbereidingen er van liepen prima, iedereen deed gezellig mee en binnen de kortste keren stonden de eerste pannen op het kolenvuurtje.

We hebben heerlijk gegeten en gedronken. Sangria, Broccoli salde, Aardappelen met verse kruiden uit de Dutch Oven, Gehaktballen met Zoetzure saus met als desert Appelcobbler (van cake mix), mijn huidig recept bevalt me niet.

Gelukkkig riep één van de meiden uit de groep om 22:00 hoe laat het was anders was ik dus mooi te laat op mijn werk geweest. Nog bedankt hiervoor!

De appelcobbler die eigenlijk nog niet helemaal klaar was toch maar geserveerd. Ondanks dat hij nog niet helemaal klaar was smaakte hij echt fantastisch en werd hij snel opgegeten. Vervolgens met vereende krachten alles snel en ongeorganiseerd de bus in geladen / gegooid. 22:30 weggereden en zowaar na het aan de afrit uitzetten van Victor precies 23:15 op het werk. Collega’s vinden het wel grappig die pik zwarte handen en kampvuur lucht. Gelukkig heeft Corine een tas met douchshampo en schone kleren geregeld en kan ik zo douchen.

Meiden nogmaals sorry voor de ongebruikelijk snelle afronding. Ik heb de avond erg leuk gevonden en ik hoop jullie ook. Als je het leuk vindt kun je helemaal onderaan de pagina een reactie plaatsen. Eventuele foto’s graag mailen naar arrien@stegehuis.org.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.