fbpx
Top
 
 / Activiteiten  / Dijkendag een succes
29 mei

Dijkendag een succes

Koken met 70 personen is geen eenvoudige opdracht. Dat vergt voorbereiding en een goede planning. Gelukkig heeft het aan beide niet ontbroken en was de Dijkendag 2016 voor iedereen een succes. Om 12:00 kwam ik samen met Mickey Joe aan voor het treffen van de voorbereidingen. Later kwamen ook Mariëlle en Erik en met zijn vieren hebben we keihard gewerkt om het voor jong en oud tot een groot feest te maken.

De tevreden reacties van de gasten maken me dan best een beetje trots. Trots op mijn team en op de fantastische maaltijd die we samen hebben neergezet.

Familie van Dijk, langs deze weg nogmaals mijn dank voor de prachtige handgesneden lepel met inscriptie. Ik ben er vreselijk blij mee.

 

No Comments

Leave a Reply

vier × 5 =