fbpx
Top
 
 / Activiteiten  / De receptendief
8 jul

De receptendief

De kampvuurkoks die meewerken met www.campfirecief.nl hebben afgesproken dat de recepten onderling vogel vrij zijn.

Elkaars recepten “stelen” mag dus.

De DO bolussen die ik al een tijdje maak blijken in outdoor-coocking-land niet echt bekend. Niet alleen scoorde ik er op het Midwinter Camp van Peter Quist hoge ogen mee, ook zijn ze nu opgenomen in het repertoire van www.campfirechef.nl. Ze zijn ontstaan na het bakken van “kaneelkrullen” uit het boek “Jamies America” van Jamie Oliver. Ze lijken helemaal niet meer op het origineel. En zo gaat het met een hoop recepten. Zoals Campfirechef mijn recept gestolen heeft heb ik ook van hun gestolen.

De Zalm bushcraft stijl is regelmatig op National Geographic en Discovery Channel te zien. Pas toen Siegurd Scholten als bushcraft enthousiasteling ook zeer regelmatig mee doet met www.campfirechef.nl liet zien hoe eenvoudig het was werd ik getriggerd ze ook aan mijn repotoire toe te voegen.

De Cognac saus is volgens Jurjen waarschijnlijk van Menno van de Veen afkomstig. Menno is de ongekroonde saus-koning binnen Campfirechef.

Zo ben ik heel benieuwd wie de Hongaarse Lesco heeft ingebracht zodat ik ook hem of haar kan vermelden op mij site.

Recepten echt stelen wil ik natuurlijk niet dus daar waar ik weet wie het recept gemaakt heeft of waar het vandaan komt probeer ik het er bij te zetten. Mis je jouw naam en wil je de credits laat het me weten. Omgekeerd natuurlijk ook. Sta je er bij en blijf je liever anoniem laat het weten.

No Comments

Leave a Reply