
Catering winterweekend Stichting Bushcraft
Nu een keer geen workshops maar catering. De 350 deelnemers van het winterweekend van Stichting Bushcraft Nederland konden in “Herberg De Bolle Bushcrafter” terecht voor heerlijke vers bereide maaltijden.
Hoeveel kilo groente er is door gegaan weet ik niet maar het was veel ….. hééééééél véééééél!! Op donderdag zijn we begonnen en hebben we voor de medewerkers van de stichting gekookt. Vanaf vrijdag konden de deelnemers aanschuiven voor een maaltijd of tussendoortje.
Het menu bleek uitstekend in de smaak te vallen.
Ontbijt en lunch
- American pancakes
- Tosties
Voor de herbivoren:
- Kikkererwtensoep
- Quiche van vergeten groenten
- Pompoenstoof
- Liemers potje
Voor de omnivoren
- Erwtensoep
- Broodje Pulled Pork met BBQ-saus
- Kip Westmalle
- Bushbonenschotel
Daarnaast hebben we liters warme chocomel en glüwijn geschonken. Met we bedoel ik natuurlijk de kookploeg. André Reitsema en zoon Arthon, mijn oogappeltjes Victor en Vera en …. mijn scoutingvriend Maarten Romkes!
Samen hebben we drie dagen keihard gewerkt met een prachtig resultaat.
No Comments