fbpx
Top
 
 / Activiteiten  / Bruiloftsdiner geslaagd
21 apr

Bruiloftsdiner geslaagd

Een bruiloftdiner is altijd een feestje. Niet alleen voor het bruidspaar, maar ook voor mij als kampvuurkok. Koken midden tussen de gasten zorgt voor een unieke sfeer. Natuurlijk staat het bruidspaar die dag centraal en krijgen zij alle aandacht. Maar met mijn open keuken staat iedereen staat overal met zijn neus boven op wordt de maaltijd wordt een unieke belevenis.

“Eten doe je met je ogen”

En dus zorgen we niet alleen voor een zeer smaakvolle en lekker maaltijd maar ook voor een visueel spektakel. Er valt genoeg te zien en te beleven bij buiten koken op open. Helemaal als je wat aandacht besteed aan de aankleding. Prachtige opgemaakte tafels vol met verse ingrediënten raken langzaam leger. Heerlijk geurende pannen raken langzaam voller. Op leitjes staat met krijt in mooie handlettering het menu. De keuken staat vol met Dutch Ovens. Heerlijke geuren, prachtige kleuren, iedereen geniet mee.

Tom & Ester het bruidspaar hebben (net als ik) een scoutingachtergrond. De bediening en hulp in de keuken bestond naast Erik Boom van www.evenbuiten.com en scoutingvriend Robbert van Kampen uit diverse scouts van scoutinggroep de Heerlijkheid.

Een legertent met feestverlichting en een prachtig gedekte tafel maakte het geheel compleet. Dat de maaltijd in de smaak viel was wel duidelijk, diverse gasten kwamen na de maaltijd de keuken in om het team te bedanken.

 

No Comments

Leave a Reply