fbpx
Top
 
 / Activiteiten  / Bruiloft Daan en MArianne
24 okt

Bruiloft Daan en MArianne

Voor Daan en Marianne is hun bruiloftsdag een onvergetelijke dag geworden. Ook voor mij was het een bijzondere dag. Een super de luxe catering voor 80 personen. Een hele klus en een zeer geslaagde dag. Deze week kreeg ik de foto’s van Marianne en ze geven een ontzettend leuk beeld van dit zeer gezellige en ongedwongen feest.

Of ik het weer zou doen, JA!! een (bruiloft) catering voor 60 a 70 personen is een grote klus en het is echt een topervaring voor de gasten en voor mij. De gasten kunnen de hel dag zien proeven en ruiken wat er in de keuken gebeurt. De geuren en kleuren uit de keuken geven een unieke sfeer en uitstraling, echt een aanrader dus.

Marianne en Daan en hun bruiloftsgasten waren in super tevreden. Vera, Victor,  Mendy en ik waren moe maar tevreden.

No Comments

Leave a Reply

5 + tien =