fbpx
Top
 
 / Activiteiten  / Brede School de Fontein in Dordrecht
13 okt

Brede School de Fontein in Dordrecht

Brede school de Fontein in Dordrecht vroeg of ik voor de feestavond ter afsluiting van de Kinderboekenweek voorafgaand aan de herfstvakantie een bijdrage kon leveren.

Na een brainstorm hebben we besloten er een hele dag van te maken. Als eerste waren de peuters en de kleuters aan de beurt, zij hebben brood aan stukjes gescheurd voor de broodtaart. Na een lekker portie popcorn en wat zingen waren de oudere kinderen aan de beurt.

Met de oudere kinderen hebben we appelcrumble en bolussen gebakken. Ook voor de oudere kinderen ontbrak het niet aan popcorn en af en toe een muzikaal intermezzo.

Toen alle kinderen naar huis waren was het team aan de beurt, normaal werden er pizza’s besteld, deze keer moest iedereen zelf aan de slag. Het resultaat mocht er zijn, een heerlijke maaltijd, Marokaanse kip met pompoen.

Tussen de bedrijven door zijn alle taarten afgebakken zodat de ouders, opa’s en opa’s die die avond langs kwamen voor het feest niets te kort kwamen. Het was genieten, niet alleen van alle lekkers maar vooral van de trotse kinderen die hun ouders vertelden wat ze gemaakt en gebakken hadden.

No Comments

Leave a Reply